După ce a vrut să plece cu maşina unui curier, un tânăr a furat un autoturism în care se afla un copil

Întâmplare halucinantă. Un tânăr s-a dovedit a fi extrem de insistent în a fura o mașină. După ce nu a reșuit să plece cu una de curierat, a furat un autoturism de sub ochii șoferului acestuia. În mașină se afla un copil.

Polițiștii clujeni fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat ar fi încercat să sustragă autovehiculul unei firme de curierat, autoturism care era deschis, cu cheia în contact. Nu ar fi reuşit întrucât curierul era în apropiere și l-a oprit.

CITEȘTE ȘI: Poliția, în alertă. Bărbat dispărut fără urmă, în Timiș

Ulterior, acesta ar fi intrat într-un autovehicul staţionat pe strada Slănic, în partea dreaptă, şoferul fiind la volan. În momentul în care şoferul s-ar fi dat jos pentru a-l extrage din auto pe bărbat, acesta ar fi reuşit să fugă cu maşina. În autoturism se afla şi un copil.

Imediat după aceste fapte au fost alertate toate echipajele de poliţie din teren, iar în scurt timp poliţiştii Biroului Rutier l-au depistat în Piaţa Cipariu şi l-au imobilizat.

La unitatea medicală, bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani din Gura Humorului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns