Duelul violet, tranșat de… „panterele roz”: ASU Politehnica Timișoara – ACS Poli Timișoara 0-1 (0-0)

Foto: prosport.ro

„Aici este Banatul / Ținut alb-violet / Aici joacă Poli / De-aceea sunt prezent!”. Până aici, nimic mai adevărat, poate doar în ceea ce privește prezența la acest meci din șaisprezecimile Cupei României la fotbal, la care doar vreo 4.000 de spectatori au considerat că e cazul să asiste.

Partida în sine nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, ambele echipe părând destul de obosite, iar în consecință au evoluat dominate în primul rând de teama de a nu primi gol. Desigur, în cele din urmă a învins experiența, ACS-ul, formație îmbrăcată într-un… roz țipător impunându-se poate mai ușor decât o arată scorul de 1-0, prin golul înscris de Abraw, în minutul 52.

Prim-divizionara Timișoarei a avut și alte oportunități de a scutura plasa surioarei mai mici, iar ratările ar fi putut să o coste în minutul 87, când șutul lui Sorescu a fost blocat în doi timpi de portarul Smaranda. Așadar, ACS a obținut o calificare în optimi meritată și logică, iar noi toți am rămas cu nostalgia frumoaselor cântece de încurajare venite dinspre eterna și magnifica Peluză Sud.

Au evoluat formațiile: ASU – Dur Bozoancă, Motreanu, Kraus, Bilia, Taub, Coadă, Ignea, Predescu, Sorescu, Plămadă, Staicu;

ACS: Smaranda, Crețu, Bocșan, Melinte, Țigănașu, Croitoru, Vașvari, Artean, Munteanu, Bîrnoi, Abraw.

Au mai intrat Ghinescu, Bădăuți, respectiv Curjuric și Doman.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns