Dublă lansare de carte, un eveniment cultural deosebit la Timișoara

Dublă lansare de carte, un eveniment cultural deosebit la Timișoara

Multe personalități timișorene au fost prezente, în această seară, la un  eveniment cultural deosebit.

Este vorba despre o dublă lansare de carte, la care mulți dintre invitați erau amici cu ambii autori, foarte cunoscuți în spațiul public.

CITEȘTE ȘI: Timișul, poziționare oficială în lupta pentru șefia PNL

Astfel, mai întâi a fost prezentată cartea ”De-a rostogolul prin Amânăria”, scrisă de medicul Sorin Pescariu, despre care a vorbit Eugen Ciorîcă. Autorul tratează cu ironie o serie de fapte petrecute în România după 1989, în care oamenii s-au ”rostogolit”, amânând multe lucruri de pe o zi pe alta, așa cum spune și titlul cărții.

A doua  lansare este o carte ajunsă la cea de-a patra ediție, apărută ca urmare a succesului de care s-au bucurat primele trei. Autoarea este Lia Lucia Petric Epure, iar cartea se intitulează ”Regele Mihai – Un surâs care nu se vede”, un omagiu adus Majestății Sale de către autoare,  care a avut șansa să fie de mai multe ori în preajma familiei regale.

Despre această ediție a vorbit scriitorul Robert Șerban, care a spus că este o carte care câștigă prin intensitate și care-l menține în atenție pe Regele Mihai, o personalitate luminoasă, ce va rămâne în mentalul românilor.

”Această carte este o mărturie a admirației pe care jurnalista timișoreană i-a purtat-o și i-o poartă Majestății Sale, dar și dovada că Regele e o personalitate fascinantă. Cartea este, iată, la a  patra ediție,  asta însemnând că a avut și are succes”, a spus Robert Șerban.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *