Drumurile judeţene, în campanie prelungită. Se toarnă zeci de kilometri de asfalt!

drumurile judetene

Vremea bună a permis continuarea lucrărilor de reparaţii executate la drumurile judeţene ale Timişului.

În aceste zile, se fac eforturi pentru reciclarea a kilometri întregi de artere pe tronsonul Remetea Mare-Bucovăţ, Peciu Nou-Diniaş, fiind aproape finalizate lucrările pe tronsonul Cadăr-Duboz-Niţchidorf, precum şi la Roviniţa Mare, Sângeorge şi Berecuţa. Totodată, se toarnă covoare asfaltice în zona Nădrag, urmând a se continua în Bethausen, Margina, Sânandrei, Băile Călacea, Ghilad şi Ciacova.

Alte drumuri se află în lucrări de reparaţii pentru iarnă, precum Giarmata-Lipova, Ohaba Forgaci-Racoviţa, precum şi în zonele Sinersig, Topolovăţu Mare şi Secaş. Toate lucrări se desfăşoară pe o lungime de zeci de kilometri şi sunt suportate din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Timiş, ceea ce înseamnă că nu vor fi întârzieri la plată.

„În afară de aceste lucrări, suntem pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte finalizarea documentaţiilor necesare intervenţiilor pentru deszăpeziri pe toate cele şase zone ale judeţului”, a declarat Nicolae Oprea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns