Drumurile din Banat, mai bune cu asfalt din Timiș

Drumurile din Banat, mai bune cu asfalt din Timiș

Drumurile din Banat, mai bune cu asfalt din Timiș

Fiecare drum din regiune va putea deveni mai calitativ prin contribuția pe care noua stație de asfalt de la Sânandrei o va aduce în economia locală. Inaugurată, vineri, în prezența mai multor oficialități, investiția a fost realizată de compania Drumuri și Poduri Banat (DPB) și marchează un moment semnificativ în istoria firmei, dar și în evoluția infrastructurii rutiere din Banat.

“Permiteți-mi să încep prin a-mi exprima recunoștința profundă față de toți cei implicați atât în realizarea acestei stații de asfalt, cât și în toate celelalte proiecte pe care le întreprindem. Stația noastră de asfalt nu este doar o simplă construcție, ci un simbol al angajamentului nostru față de excelență și inovație în domeniul construcțiilor rutiere. Echipată cu tehnologie de vârf și facilități moderne, această stație ne va permite să producem asfalt de cea mai înaltă calitate, într-un mod eficient și sustenabil. Astfel, prin această investiție, Drumuri și Poduri Banat devine cel mai mare furnizor de asfalt din regiune, producând în toate cele trei stații o capacitate de peste 700 tone de asfalt pe oră.

Suntem o echipă tânără, în plină expansiune, care se bazează pe un colectiv dinamic și care crede într-un viitor verde, de aceea producem materiale de calitate și sustenabile, utilizând echipamente și utilaje performante, care reduc emisiile de CO2, consumul de combustibil și poluarea fonică. Suntem mândri de ceea ce am realizat împreună și suntem hotărâți să continuăm să ne ridicăm la cele mai înalte standarde în fiecare proiect pe care îl întreprindem”, a spus, în deschidere, Alexandra Zifceak, CEO al companiei DPB.

Drumuri și Poduri Banat a devenit lider și pe piața construcțiilor din Banat, deținând trei stații de asfalt, două stații de betoane, cariere, balastiere, laborator de încercări în construcții, o flotă de camioane și utilaje de construcții de ultimă generație, de peste 10 mil. euro și are finalizate lucrări în valoare de peste 35 mil. euro.

”Pe măsură ce celebrăm acest succes, trebuie să recunoaștem și eforturile incredibile ale întregii noastre echipe. Fără pasiunea, dedicarea și expertiza fiecărui membru al grupului nostru, acest proiect nu ar fi fost posibil. Am creat cea mai tare echipă de tineri din Banat, echipă care vine cu o altă energie, altă viziune decât noi și sper să ia de la noi lucrurile bune. Cu această echipă am ajuns să avem cei mai buni asfaltatori din Banat”, a spus și Ianco Zifceak, unul dintre fondatorii grupului Maxagro.

Stațiile de asfalt sunt utilizate în primul rând la folosirea asfaltului în lucrările de construcții, dar și pentru comercializarea acestuia către terți. Până în prezent sunt finalizate zeci de lucrări, în valoare de peste 35 de milioane de euro, printre care: DN 6 Lugoj – Caransebeș – Herculane sau DJ 581 – DN57 (Grădinari), DJ 693 Seceani – Fibiș.

Foto: CONSTANTIN DUMA


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *