Drumuri județene, finalizate în avans

Așa i-au promis constructorii președintelui Consiliului Județean Timiș. Călin Dobra a fost prezent ieri pe cele două șantiere și a discutat cu reprezentanții firmelor constructoare, care, deși aveau ca termen de finalizare în contracte vara anului viitor, vor închide șantierele până la finele acestui an. Este vorba despre drumul dintre Făget și Drăgsinești, cu lungimea de 10,2 kilometri, și drumul Hitiaș – Bacova, de 8,5 kilometri.

Administrația timișeană se străduiește de mai mulți ani să aducă toate drumurile județene cel puțin la stadiul de asfalt. În același timp, au fost întocmite proiecte și pentru modernizarea ori lărgirea la patru benzi a altor drumuri. Pentru a se ajunge la o infrastructură rutieră satisfăcătoare sunt utilizate mai multe surse de finanțare, de la cele proprii la credite bancare și de la programele naționale până la fondurile europene.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Drumuri județene, finalizate în avans

  1. Suntem curiosi sa aflam daca constructorii de lucrari prin CJT sunt aceiasi cu cei din vechiul mandat?Dorim sa precizati firmele pt. cele 2 lucrari de mai sus!Multumesc!

Lasă un răspuns