Drulă, trimis pe centură! De Matei Suciu

suciu matei

Deputatul PSD Matei Suciu reacţionează la unele afirmaţii ale colegului său de parlament, Cătălin Drulă, de la USR.

“E greu să parezi atacuri superficiale, din acestea, de vară estivală, fără a pica, la rându-ţi, în derizoriu, dar nici să stai impasibil, când unii-ţi toarn ăulei de…lanţ de bicicletă prin presă, nu-i o atitudine de felicitat. Înţeleg perfect că e o criză cronică de subiecte pentru cei care se vor vedete cu orice preţ, refuzând obsesiv să-şi vadă de grade (Celsius!) mai la umbră, ca tot omul, înţeleg şi faptul că unele experimente de laborator politic sunt sortite chixului, ce nu înţeleg, însă, este până unde poate merge băţul în roatele….tot de la bicicletă/e?!

Dacă n-ar exista, Cătălin Drulă ar fi trebuit inventat. Serios. Omul este un cetăţean devotat şi ancorat în teren, acolo unde găseşte cioturi, muşuroaie, papură nenumărată, evident cu noduri multe în ea, că aşa-i şade bine unui produs USR…produs de ştim noi cine şi de ce. Problema omului nostru e o pistă de biciclete care stă în calea Centurii de Sud a Timişoarei. Departe de mine gândul să minimalizez rolul şi importanţa acesteia, dar n-am cum să nu…maximalizez pionul central din aceastăt emă: centura!

PSD s-a implica tîn realizarea acestui obiectiv major pentru comunitate, după ani de promisiuni în van ale unora şi altora, pe nervii şi răbdarea timişorenilor. Ne-am unit forţele pentru oraşul nostru, fără să ne dăm mari, în ciuda celor care caută veşnic hibe, care strâmbă din nas dacă avem bretonul pe stânga, şi nu pe dreapta, care au, pesemne, ordin din…laborator, să ne umbrească investiţiile de care ei şi alţii n-au fostîn stare nici să se apuce, nici să vorbească!

Drumul aflat acum în calea Centurii de Sud, prevăzut cu pistă de biciclete separată,va fi relocate pe aproape 1 km și va supratraversa printr-un nou pasaj viitoarea centură. Pista de biciclete poate fi oricând refăcută, fiind un demers mult mai uşor de realizatdecât mega investiţia CNAIR. Nu ne bucură desfiinţarea ei, nu sărim în sus de fericire, dar nici nu putem să negăm evidenţa: printr-o voinţă unanimă social-democrată, am reuşit să urnim ceea ce domnul Drulă zadarnic se chinuie să oprească! N-are nici cum, nici cu ce”, susţine Matei Suciu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Drulă, trimis pe centură! De Matei Suciu

  1. Inca nu ati reusit nimic. Cand o sa fie gata centura, atunci puteti sa va laudati cu ce ati facut. Deocamdata doar amanari.
    Pana atunci ciocu mic si demisia din parlament. (credeti ca am uitat de sentinta din procesul cu A.N.I.?)

  2. Comunistoid batut de soare in cap atat de tare incat nici sa scrie nu stie.
    Inteleg ca nu va plac oamenii care vor sa faca lucrurile bine si nu va lasa sa furati, dar lasati gargara si faceti si voi ceva bun: DEMISIONATI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *