Druckeria, o nouă iniţiativă lăudabilă

druckeria

După ce au anunţat la începutul perioadei stării de urgenţă că se oferă să ajute persoanele vârstnice la cumpărături, pentru ca acestea să nu se expună în locuri aglomerate şi să rişte infecţia cu virusul COVID-19, suporterii viola mai vin cu o iniţiativă lăudabilă.

Ei se oferă să-i sprijine şi pe cei care sunt nevoiţi să lucreze de acasă. Mai exact, membrii asociaţiei Druckeria îi vor învăţa pe doritori metode prin care să muncească eficient.

„Lucrul de acasă a devenit o metodă fundamentală în lupta combaterii propagării virusului Covid-19. Într-o situație de criză precum cea în care ne aflăm e extrem de important pentru economie și pentru societate ca toți cei care pot să lucreze de acasă să o facă în continuare, cu eficacitate. Asociația Suporterilor Timișoreni își propune să ofere sprijin și să dea o mână de ajutor în stabilirea proceselor și măsurilor tehnice pentru desfășurarea muncii de acasă, prin consultanță și ajutor efectiv tehnic gratuit. Nu contează dacă ești IMM, PFA sau persoană fizică, oricine poate avea nevoie de ajutor. Printre membrii asociației noastre, suporteri ai Politehnicii, se află persoane cu experiență de ani de zile în munca la distanță, oameni care au lucrat efectiv și au implementat aceste proceduri. Contactează-ne printr-un mail la [email protected] și te vom ajuta să îți poți desfășura munca eficient!”, se arată într-un comunicat al asociaţiei Druckeria.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns