Drona jurnalistului Charlie Ottley, furată în Timişoara, găsită în Bacău

Drona jurnalistului Charlie Ottley, furată în Timişoara, găsită în Bacău

În data de 7 iunie a.c., polițiștii din Moinești, judeţul Bacău, în baza comisiei rogatorii dispusă de către Poliţia Municipiului Timişoara, s-au deplasat la domiciliul unui localnic, de 34 de ani, unde au găsit drona şi alte bunuri aparţinând jurnalistului Charlie Ottley, furate în Timişoara.

„Persoana în cauză a fost audiată de polițiști, care au ridicat, de la locuința acestuia, o geantă de protecţie şi transport dronă, prevăzută cu mai multe compartimente şi buzunare în care se aflau, o dronă, o cameră rotativă, o telecomandă pentru control dronă, cinci seturi elice de rezervă, un adaptor electric pentru încărcător, un acumulator, un suport ce conţine patru filtre pentru camera video principală a dronei, trei cabluri de transfer date, două carduri de date micro SD, două adaptoare, o broşură pentru instrucţiuni de utilizare a dronei și o pereche ochelari.

Bunurile au fost predate polițiștilor din Timișoara, iar, în această dimineață, drona a fost restituită aparținătorului”, a transmis Poliţia Timiş.

Drona jurnalistului Charlie Ottleym, furată în Timişoara, găsită în Bacău

Vă reamintim că Charlie Ottley, realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia și Flavors of Romania, aflat în Timișoara pentru a filma un clip de promovare al județului Timiș, a fost tâlhărit în Timişoara.

Jurnalistului britanic i s-au furat echipamente esențiale, printre care o dronă și mai multe accesorii fotografice. Consiliul Județean Timiș îi sprijină demersurile de a continua filmările programate, deși odată cu echipamentul au fost furate și înregistrările făcute zilele trecute.

Imediat după incident, Charlie Ottley și persoana care îl însoțea, membră a echipei de filmare, au depus plângere la Poliție.

CITEŞTE ŞI: Americanii au recomandat purtarea măștii împotriva variolei maimuței, apoi s-au răzgândit

Ulterior, polițiștii au identificat trei copii cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, bănuiți de comiterea faptei. În aceeași zi, suspecţii au abandonat drona în zona unui hotel și a fost găsită de un bărbat, care a luat-o cu el acasă, în Bacău.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *