Droguri de mare risc, confiscate la frontieră, în Timiş

Un cetățean sârb care avea asupra lui medicamente aflate sub control național este cercetat pentru tentativă de introducere în țară de droguri de mare risc.

Bărbatul în vârstă de 58 de ani s-a prezentat la PTF Stamora-Moravița, pentru a intra în România. La controlul bagajelor, polițiștii și vameșii au descoperit 149 de comprimate de Bromazepam, care erau ascunse și nedeclarate.

Citeşte şi: Un angajat al unei fabrici de mezeluri rupe tăcerea: „M-am îngrozit!”

Pastilele de Bromazepam fac parte din substanțele aflate sub control național, înscrise în Anexa nr. III din Legea 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. Bărbatul a declarat că tabletele îi aparțin și le folosea pentru el însuși, neavând cunoștință că sunt interzise pe teritoriul României.

”Comprimatele au fost reţinute de lucrătorii Biroului vamal Moraviţa, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de introducere în ţară a drogurilor de risc, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

0 Comments

No Comment.