Accident mortal în vestul ţării!

smurd4

Un bărbat de 34 de ani şi-a pierdut viaţa, iar altul de 39 de ani a fost grav rănit în urma unui teribil accident rutier produs, luni, pe şoseaua de centură a municipiului Caransebeş.

Nefericitul incident pare rupt din filme. Din primele cercetări, se pare că şoferul venea din direcţia Buchin şi se îndrepta spre Jupa. Acesta a intrat pe contrasens înaintea sensului giratoriu cu drumul spre Muntele Mic, iar viteza mare a propulsat maşina la câţiva metri în afara şoselei.

Şoferul a rămas încarcerat, iar pasagerul a reuşit să iasă din maşină şi să se târască până la marginea drumului. Apelul la 112 a fost făcut după ce a trecut aproximativ o oră de la producerea accidentului, scrie argument-cs.ro.

Poliţiştii spun că acesta era însă conştient când a fost preluat de ambulanţă, dar din nefericire pentru şofer, medicii nu au mai putut face nimic, în ciuda eforturilor de a-l resuscita.

O primă ipoteză ar fi aceea că şoferul ar fi consumat alcool, cei doi fiind din Petroşniţa, fapt ce exclude bănuiala că nu ar fi cunoscut drumul şi zona. În continuare se fac cercetări pentru a se afla cu exactitate cum s-au petrecut evenimentele.

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *