Drifturi la ”Dan Păltinișanu”

control politia locala timisoara

Zona stadionului ”Dan Păltinșanu” este preferată de iubitorii de drifturi.

Nu de puține ori oamenii legii au fost nevoiți să întrerupă ”distracțiile” tinerilor care își turau motoarele la maximum.

Polițiștii locali au depistat, din nou, în noaptea de miercuri spre joi, un tânăr de 21 de ani care, aflat la volanul unui autoturism BMW de culoare neagră, s-a gândit să se distreze turând motorul și efectuând derapaje în parcarea din zonă, în miez de noapte, în jurul orei 02.30.

CITEȘTE ȘI: Apa geotermală, soluția ieftină pentru încălzirea multor orașe. Județul Timiș stă pe 20 de puțuri de apă termală

”Acesta a fost sancționat de polițiștii locali care se aflau în patrulare în perimetrul respectiv cu o amendă de 800 de lei, conform HCL371/2007 modificată.

Reamintim că potrivit actului normativ menționat, este interzisă folosirea autovehiculelor cu turarea motoarelor și efectuarea de manevre prin derapaje, întoarceri bruște peloc, accelerări și frânări bruște, pe domeniul public, în scop de divertisment și fără aviz.

În ultimele luni, 12 tineri care se distrau în acest mod au fost surprinși de polițiștii locali și sancționați, cei mai mulți dintre aceștia în zona Stadionului Dan Păltinișanu”, transmit reprezentanții Poliției Locale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *