Dramă pentru compozitorul Marius Ţeicu: fiica artistului este internată în stare gravă la spital și are nevoie de sânge

Dramă pentru compozitorul Marius Ţeicu. Fiica artistului este internată în stare gravă la spitalul Fundeni din Capitală. Patricia, care este mamă a doi copii, suferă de o boală de sânge şi este la un pas de un transplant de măduvă. Fata compozitorului a trecut cu bine peste o situaţie critică în urmă cu 3 luni, dar din păcate boala a recidivat, informează Libertatea.

Fata compozitorului Marius Ţeicu este internată în stare gravă la Spitalul Fundeni, la Secția de Transplant Medular și are nevoie de sânge. Patricia are 39 de ani este mamă a doi copii, iar în urmă cu 3 luni a mai trecut printr-o situaţie critică. Atunci, compozitorul le-a mulțumit donatorilor, precizând că Patricia se află în afara oricărui pericol. Din păcate, fiica sa are iarăși nevoie disperată să facă transfuzii, necesare pentru a nu întârzia procedurile medicale la care urmează să fie supusă.

Cei care vor să o ajute pe fata lui Marius Ţeicu pot dona sânge grupa A2 la Centrul de Transfuzii Central, menționând cadrelor medicale că donează pentru Rădulescu Patricia Rodica.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns