Dragan Petricevici revine în postura de realizator radio

Dragan Petricevici, antrenorul principal al echipei de baschet masculin SCM Timişoara şi totodată managerul general al secţiei sportului cu mingea la coş din cadrul clubului municipalităţii, va reveni, după zece ani, într-un studio de radio.

Începând de luni, acesta va realiza, de la ora 12, la postul Banat Link (93,3 FM), emisiunea „Banat Sport cu Coach Dragan”.

La acelaşi post, tehnicianul născut la Sarajevo a avut o emisiune cu subiecte din lumea sportului şi în urmă cu un deceniu.

„Emisiunea <<Banat Sport cu Coach Dragan>> vine dintr-o dorinţă a mea de a aduce în casele timişorenilor ceva diferit faţă de ceea ce au acum. Nu este doar un buletin de ştiri din sport, este o emisiune cu un concept dinamic, activ şi modern, cu muzică, concursuri etc. Departe de gândul meu că emisiunea moderată de mine poate să devină o concurenţă pentru cunoscuţi jurnalişti ai presei radio-vizualului din Banat precum domnii Nicu Secoşan, Florin Mihoc, Viorel Jurcuţ sau Florin Cărăbaş, dar am dorit ca prin pasiunea mea veche pentru radio, dar şi cunoştinţele în domeniul sportului, să aduc ceva nou, ca o completare la ceea ce există deja. Doresc să fie o emisiune în care sportivi, antrenori şi conducători vor putea să se exprime după o înfrângere, de exemplu, aşa cum doresc ei, fără să fie obligaţi să-şi caute alibi, să se disculpe etc. Va fi o emisiune cu multă tentă pozitivă, unde se va respecta munca oamenilor care sunt pe teren sau lângă el şi nu doar atunci când este o victorie. Nu vreau sa accept concepţia <<suporteri de rezultat>>, ci doar <<suporteri cu spiritul Timişoarei>> în ei, aşa că voi încerca să transmit acest spirit mai departe. O atenţie deosebită voi oferi sportului juvenil, care cred că trebuie promovat şi mai mult. Mesajul transmis către tinerii care practică sportul va fi să muncească şi să nu le fie teamă de un rezultat nefavorabil. Asta nu înseamnă că în sport, înfrângerea sau victoria sunt acelaşi lucru, dar parcă în ziua de azi munca nu se mai respectă, ci doar rezultatul brut. În concluzie, vă aştept la Banat Sport cu Coach Dragan să dăm împreună valoare în plus unor lucruri deja valoroase – munca, sacrificiul, spiritul de luptă, nu doar rezultatului favorabil”, a declarat Dragan Petricevici.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns