Dragan Petričević începe un nou mandat pe banca naționalei masculine a României

Dragan Petricevici rămâne sub panoul timișorean

Naționala de seniori a României joacă duminică primul său meci în precalificările la Campionatul European din 2025. Tricolorii întâlnesc Luxemburg, în deplasare, de la ora 18,00, ocazie cu care antrenorul leilor din Banat, Dragan Petričević revine în postura de selecționer.

Anunțul a fost făcut la finalul lunii octombrie, pe site-ul Federației Române de Baschet.

„E o onoare și o responsabilitate să fiu selecționer. Mi-a fost propusă o funcție în organigramă, în primă fază, mi-am arătat disponibilitatea și am considerat că trebuie să dau o mână de ajutor, indiferent că din rolul de selecționer, coordonator sau director tehnic. Am acceptat cu mare plăcere postul de antrenor”, a spus Dragan Petričević.

„Vulturii” au avut la dispoziție o săptămână pentru a pregăti acest joc. Ei s-au aflat în cantonament la București, unde a fost convocat și pivotul nostru Alexandru Olah, care nu a fost reținut în lista de 12 jucători ce se vor afla pe foaia de joc a partidei de deseară.

„Nu ne considerăm nici favoriți, nici outsideri, ci doar o echipă care trebuie să joace fiecare meci la victorie. Pentru asta, trebuie să dăm maximum pe teren, fizic, mental și calitativ”, a declarat Petričević, cu referire la partida din Luxemburg.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns