Două puncte pierdute, nu unul câştigat >> ACS Poli Timişoara – Gaz Metan Mediaş 1-1 (0-0)

Alb-violeţii din elită au reluat meciurile din Liga I cu o remiză. Luni seară, pe un stadion „Dan Păltinişanu” cu doar câteva sute de spectatori în tribune, băieţii lui Ionuţ Popa au făcut 1-1 cu Gaz Metan Mediaş, a patra clasată, rezultat ce pare bun la prima vedere, însă după cum s-a desfăşurat jocul ACS Poli mai degrabă a pierdut două puncte decât a câştigat unul.

Şi asta pentru că a condus cu 1-0, graţie reuşitei lui Doman din minutul 66, decarul echipei timişorene profitând atunci de o ieşire greşită la ofsaid a fundaşilor ardeleni şi învingându-l pe Pleşca cu un şut la colţul scurt, şi a evoluat în superioritate numerică o jumătate de oră, văzându-se egalată în urma unei greşeli în defensivă.

Intrat în repriza secundă, Buziuc a reluat sub transversală, în minutul 76, mingea centrată defectuos din corner şi ajunsă la el în urma greşelilor comise de Croitoru şi Şeroni, care nu au reuşit să îndepărteze pericolul.

Apoi, tot el l-a pus pe căpitanul Munteanu în situaţie de gol, însă şutul celui din urmă, pe lângă Straton, ieşit în întâmpinare, a nimerit bara (min. 79).

Doman, Drăghici, Sikorski şi Eric au semnat alte ocazii mari de gol în partida de luni.

ACS Poli Timişoara: Straton – Străuţ, Bocşan, Cânu, Şeroni – Artean, Soljici – Bărbuţ, Croitoru (Fucek ’79), Doman (Popovici ’82) – Drăghici (Henrique ’63). Rezerve neutilizate: Curileac, Novak, Neagu, Bârnoi. Antrenor: Ionuţ Popa.

Meciul a fost condus la centru de Horaţiu Feşnic (Cluj-Napoca), ajutat la cele două margini de Marius Nicoară (Drobeta Turnu Severin) şi Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea). Rezervă de arbitru a fost Florin Mazilu (Satu Mare), iar observatori – Stan Prodan (Alexandria) şi Romulus Gabor.

Cartonaşe galbene: Cânu ’16, Soljici ’20, Doman ’67, Şeroni ’88, Bărbuţ ’90 / Sikorski ’28, Rugasevici ’43, ’61, Onanga ’54, Zaharia ’72, Tahar ’83.

Cartonaş roşu: Rugasevici ’61.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns