Două doctorițe, șefe de secție la Maternitatea “Bega”

Două doctorițe, șefe de secție la Maternitatea “Bega”

Două doctorițe, șefe de secție la Maternitatea “Bega”

Picată, vinerea trecută, la proba scrisă de legislație a concursului pentru ocuparea funcției de șef secție la Clinica de Obstetrică-Ginecologie II a Spitalului Județean Timișoara (Maternitatea “Bega”), conf. univ. dr. Izabella Petre (șefa în exercițiu a secției) a depus contestație.

Conform surselor noastre, în urma contestației, punctajul inițial de 63,28 a fost mărit, ajungând la peste 70, minimul necesar.

Astfel, doctorița Petre s-a putut prezenta astăzi la proba medicală, pe care a trecut-o cu brio, adjudecându-și funcția de șef secție.

Ceilalți doi candidați pentru funcția de șef secție la Clinica de Obstetrică-Ginecologie I (prof. univ. dr. Marius Craina, șef în exercițiu al secției) și II (conf. univ. dr. Adrian Gluhovschi) obținuseră punctajele de 41,92, respectiv 47,95 și n-au depus contestație, rămânând eliminați din concurs.

CITEȘTE ȘI: Șeful ATI de la “Județean” anunță o criză de anestezic la nivel național. La SCJUT, problema a fost rezolvată pentru o perioadă

Tot pe surse, am aflat că în pole-position pentru numirea ca șef de secție interimar la OG I se află conf. univ. dr. Elena Bernad.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Două doctorițe, șefe de secție la Maternitatea “Bega”

  1. Pai Madame Bernard nu e aia care ii ținea laptopul dlui prof Craina si ii dădea slideurile la prezentarea de proiect managerial de sef de secție, cu câteva zile in urma? Probabil ca acum o sa ii țină prosoapele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *