Două curse aeriene au fost redirecţionate la Timişoara din cauza ceţii de pe aeroportul din Sibiu

Două curse aeriene au fost redirecţionate la Timişoara, în noaptea de luni spre marţi, din cauza ceţii de pe aeroportul din Sibiu, iar alte două curse, de la Sibiu către Munchen şi Milano, au fost anulate, judeţul Sibiu aflându-se sub atenţionare cod de ceaţă.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional Sibiu, Nicoleta Boborodea, a declarat, marţi dimineaţa, că din cauza ceţii, cursa de la Munchen şi cea de la Londra, care ar fi trebuit să aterizeze în timpul nopţii de luni spre marţi la Sibiu, au fost redirecţionate spre Timişoara.

De asemenea, cursele aeriene spre Milano şi spre Munchen au fost anulate, pasagerii fiind, de asemenea, transportaţi la Timişoara, pentru îmbarcare.

„Cursa Lufhasa de la Munchen, care trebuia să aterizeze la ora 00.45, şi cursa Wizz Air, de la Londra, care trebuia să aterizeze la ora 00.50 au fost direcţionate către Timişoara, din cauza condiţiilor de vizibilitate scăzută (ceaţă). Pasagerii au fost aduşi la Sibiu cu autocarul. Ca urmare, cursa de întoarcere la Munchen, cu plecarea programată la ora 05.55 şi cursa Sibiu-Milano, cu plecarea programată la ora 06.10, au fost anulate. Pasagerii au fost transportaţi la Timişoara cu autocarul, de unde vor fi îmbarcaţi cu alte curse spre destinaţii”, a afirmat Nicoleta Boborodea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns