Două culturi de canabis, descoperite în județul Timiș. Două persoane, arestate preventiv

Două culturi de canabis, descoperite în județul Timiș. Două persoane, arestate preventiv

Două culturi de canabis, descoperite în județul Timiș. Două persoane, arestate preventiv

La data de 23 septembrie 2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea pentru 24 de ore a doi inculpați cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

In cauză s-a reținut faptul că inculpații au înființat și întreținut culturi de canabis, au prelucrat și porționat plantele, drogurile fiind comercializate consumatorilor din județul Timiș.

CITEȘTE ȘI: Culturi de canabis, descoperite în Caraș-Severin și Dolj, după o nouă acțiune a DIICOT

În data de 23.09.2022 organele de cercetare penală au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară, pe raza județului Timiș fiind descoperite două culturi outdoor de canabis, o cultură formată din aproximativ 150 de plante, totalizând peste 170 de kilograme de masă verde și o cultură de 13 plante aflate în diverse stadii de dezvoltare.

De asemenea, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 700 de grame de canabis, aproximativ 10 grame de amfetamină, mai multe instrumente folosite la prepararea, porționarea și consumul drogurilor, precum și 4 grindere.

În cursul zilei de 23.09.2022 a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, a celor doi inculpați.

Activitățile judiciare au fost efectuate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Timiș și jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timișoara.

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *