Dosare penale în cazul celor cinci decese din timpul furtunii, în Timiş

Poliţiştii au deschis dosare penale pentru ucidere din culpă în cazul celor cinci persoane decedate în urma furtunii din Timişoara şi Buziaş.

La Timişoara au decedat două persoane: o femeie de 36 de ani care a fost surprinsă de un copac la Grădina Zoologică şi un bărbat de 24 de ani care se afla în maşină în momentul în care poarta de intrare în oraş, dinspre Lugoj, s-a prăbuşit peste autoturism.

Premierul Tudose a afirmat într-o intervenţie telefonică la o televiziune că primarul Timişoarei, Nicolae Robu, trebuie să dea explicaţii despre panoul care a căzut peste un autoturism.

De asemenea, alte trei persoane au decedat în oraşul Buziaş. Este vorba despre o familie. Mama şi fiica au decedat pe loc, după ce un copac s-a prăbuşit peste ele, iar tatăl s-a stins ulterior la spital.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Dosare penale în cazul celor cinci decese din timpul furtunii, în Timiş

 1. Nu cred ca domnul Robu este DIRECT vinovat de toate urmarile dezastrului petrecut,
  Dar cred ca va DEVENI VINOVAT daca nu resposabilizeaza pe cei ce au contribuit la amplificarea efectelor dezastrului. Are o organigrama asa cum si-a dorit-o! Inspectorii constructiilor, inspectorii spatiilor verzi si cine stie cate feluri de inspectori o mai avea SUNT VINOVATI.
  COPACII CAZUTI SUNT GAUNOSI (acum se taie complet, repede, sa dispara orice urma).
  Constructiile avariate sau chiar distruse erau ele in regula?
  Poarta de intrare (probabil inutila, dar NU SI CELOR CARE S-AU INDESTULAT din constructia ei) avea avizele necesare? daca DA, cei ce le-au dat SUNT VINOVATi!!!
  Din pacate, NU SE VA SCHIMBA NIMIC in fond (ca si in cazul COLECTIV),
  Toata administratia mi se pare „putreda”, de SUS , CENTRALA, (guvern, ministere, organisme nationala) pana JOS (servicii si birouri din Primarii si organe teritoriale).

 2. Ei baga banii in buzunarul lor…nu ar trebui iertați nici unul din păcate pe o ușă intra in pușcărie si pe cealaltă iasă repede..cit poporul închide ochii nu va fi nimic bun

Lasă un răspuns