Dorel a lăsat fără curent electric 3.000 de consumatori, la Timișoara

Dorel a lăsat fără curent 3.000 de consumatori, la Timișoara

Marți, 13 iulie 2021, în jurul orei 8.50 a fost înregistrat un incident produs ca urmare a unor săpături efectuate de terți pe traseul unei linii electrice subterane din zona Bd. Cetății, din Timișoara. Au fost afectate mai multe tronsoane, ceea ce a dus la întreruperea alimentării cu energie electrică a unui număr inițial de 10 posturi de transformare.

„În urma lucrărilor derulate deja au fost realimentați consumatorii arondați la 2 posturi de transformare. Echipele E-Distribuție Banat și ale contractorilor sunt pe teren și lucrează pentru remedierea defectelor provocate de utilajele de săpat pentru a putea realimenta astfel în cel mai scurt timp cei aproximativ 3000 de consumatori afectați în continuare, însă având în vedere faptul că au fost afectate mai multe tronsoane și amploarea lucrărilor necesare, realimentarea va fi posibilă treptat, pe parcursul zilei de astăzi.

CITEȘTE ȘI: Conducerea Primăriei Timișoara și aleșii locali vor fi obligați să-și publice diplomele de studii și dovada domiciliului. Reacția lui Dominic Fritz

Reamintim tuturor persoanelor fizice dar și companiilor să acorde o atenție sporită în situația în care derulează diverse activități în preajma rețelelor de distribuție a energiei electrice. Indiferent de tipul de instalație în preajma căruia se efectuează aceste lucrări, pot avea loc incidente neplăcute în cazul în care distanțele de siguranță nu sunt respectate”, a comunicat E-Distribuție Banat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Dorel a lăsat fără curent electric 3.000 de consumatori, la Timișoara

    1. Toți sunt de  vină, când fac lucrări nu respectă regulile din contract ,nisip folie de avertizare , na mai pun si ei un ban deoparte , ca așa-i romanu.
       

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *