Donaţie pentru maternitate

Maternitatea Spitalului Municipal Dr. Teodor Andrei din Lugoj va primi, marţi, o donație constând în şase pătuțuri speciale pentru noi-născuți și 356 de cearceafuri de finet albe, refolosibile.

Donația are loc în cadrul campaniei ”Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut” inițiată de Societatea Naţională de Cruce Roşie din România, filiala Timiș și finanțatorii Procter&Gamble şi Profi, campanie în cadrul căreiea au fost echipate cu pătuțuri nou-născut și lenjerii de pat 41 de maternități din țară.

CITEŞTE ŞI: O şoferiţă a căzut cu maşina de pe pod

Pătuțurile sunt moderne, partea inferioară este prevazută cu spațiu pentru depozitare, au saltea, roți silențioase cu frână, înălțime reglabilă, sunt prevăzute cu cântar și termometru ambiental.

„Municipalitatea lugojeană salută această acțiune care este una benefică pentru maternitatea lugojeană și apreciază efortul inițiatorilor ca fiind unul unul laudabil, un model de urmat și pentru alte asociații și agenți economici dispuși să desfășoare și activități cu impact pozitiv în rândul comunității în care activează”, transmit reprezentanţii Primăriei Lugoj.

CITEŞTE ŞI: Un mare ştrand termal face valuri în judeţ (foto)

Societatea Naţională de Cruce Roşie din România este o organizaţie umanitară membră a Mişcării Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună Roşie, auxiliară autorităţii publice şi abilitată prin lege să asigure asistenţa umanitară în caz de dezastre şi să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile.

FOTO: hr.n1info.com


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns