Un mare ştrand termal face valuri în judeţ (foto)

De mâine, un ştrand de tradiţie al judeţului Timiş îşi redeschide porţile.

Este vorba de bazinul din Lovrin, care a trecut printr-o renovare de amploare, acum fiind pregătit să primească oaspeţi nu numai din localităţile apropiate, ci chiar şi din Timişoara.

Amenajările au durat doi ani, dar e clar că s-a meritat: ştrandul impresionează prin dimensiuni, dotări şi finisaje.

CITEŞTE ŞI: Alertă alimentară – ANSVSA publică lista produselor retrase de pe piață, suspectate că sunt infestate cu Listeria

Bazinul cu apă termală, cu temperatura de 35 de grade, are o lungime de 55 de metri şi o lăţime de 13,5 metri, iar adâncimea este de 1,5 metri.

Există un teren de minifotbal, unul de volei, panou de bachet, locuri de joacă pentru copii, spaţiu verde, şezlonguri, plajă cu nisip, duşuri şi toalete. Ştrandul dispune şi de opt camere, unde cei doritori se pot caza peste noapte.

CITEŞTE ŞI: LIDL retrage două produse alimentare! Vezi avertismentul reprezentanţilor magazinului

„Am vrut să facem ceva frumos, nu doar o simplă reparaţie, aşa cum ne gândisem la început.

A durat ceva timp, pentru că s-au ivit tot felul de probleme, dar în final totul a ieşit bine şi ne bucurăm că putem da în folosinţă un asemenea obeictiv, aşteptat cu nerăbdare nu doar de localnici, dar şi de persoane din alte părţi.

Sunt convins că la ştrandul din Lovrin vor veni şi mulţi timişoreni, arădeni sau cetăţeni din alte zone”, a declarat primarul Marius Graur.

Ştrandul este deschis zilnic, între orele 9-21.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

4 Comments
Mircea 9 iulie 2018
Mai este un fost strand termal lasat in paragina la Biled care ar putea fi reamenajat,intre carpinis si Iecea Mare este un izvor cu apa termala care curge aiurea in santul de desecare
he 9 iulie 2018
merg in ingaria pentru copii ca acolo au apa calda bazinele pentru ei si nu termala pentru ca nu este recomandat.
Ilie 7 iulie 2018
Timișorenii, sunt cu ,,fițe" ! Merg, în Ungaria !!!