Dominic Fritz, trage perdelele, așa cum ai promis!

Dominic Fritz, trage perdelele, așa cum ai promis!

Ieșirea necontrolată din plenul de marţi a primarului Dominic Fritz trezește tot mai multe reacții pe scena politică. Este evident că edilu-şef al Timişoarei a gafat puternic, dând și mai multă apă la moară celor care susțin că avem de-a face cu o problemă penală cu domiciliul său.

Surprinde, de asemenea, ostilitatea lui Dominic Fritz față de o chestiune de bun-simț, cum este cea a transparenței privind diplomele și domiciliul, lucru ce alimentează și mai mult anumite suspiciuni.

Una dintre acestea este și cea a președintelui PSD Timișoara, Mihai Ritivoiu, care a transmis următorul mesaj:

”Sare în ochi opoziția USR de ieri din Consiliul Local Timişoara privind publicarea diplomelor de studii şi a localității de domiciliu. Că Dominic Fritz are o mare problemă cu domiciliul / rezidența, asta e deja de notorietate şi probabil că lucrurile nu vor rămâne aşa, existând şi o anchetă pe rol.

Dar de unde atâta înverşunare în a ascunde studiile şi evoluția lor? Dacă în alte țări starea de sănătate a preşedintelui e informație publică, am putea şi noi să avem acces măcar la informații de bază despre şcolile celor ce ne conduc şi pe care îi plătim.

Pentru că dacă minți că ai făcut o facultate şi tu ai 12 clase, sau dacă ai fost repetent vreo doi ani în studenție, s-ar putea ca lumea să înțeleagă în sfârşit că eşti un impostor! Mai ales că te-ai prezentat în fața electoratului ca preacurat, preanevinovat şi ultracompetent, parcă născut din spuma mării, când de fapt eşti la fel sau mai putred decât cei împotriva cărora pretinzi că lupți”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Dominic Fritz, trage perdelele, așa cum ai promis!

  1. Dar chiar Fritz în programul său din campania electorală vorbea de TRANSPARENȚĂ 
    Cam repede a uitat!!! Poate credea că suntem înapoiați sau avem memoria scurtă. În Italia când candidezi trebuie să-ți prezinți studiile și averile, odată ales devin de domeniudomeniu public.
    Oare ce ascunde domnul Fritz????
    Și cine îi păzește spatele?
     

Lasă un răspuns