Dominic Fritz, în campanie de promovare a Timișoarei

Dominic Fritz: „În câteva zile pleacă spre Timișoara primele patru autobuze electrice”

Dominic Fritz, în campanie de promovare a Timișoarei

În perioada 5-7 decembrie, primarul Dominic Fritz se află într-o vizită oficială la Bruxelles şi Paris, pentru a continua campania de promovare a Timişoarei, Capitală Europeană a Culturii, anunță Primăria Timișoara.

„Sunt foarte încrezător că valul de interes şi simpatie pentru Timişoara pe care l-am întâlnit la Berlin acum o lună se va repeta şi la Bruxelles şi Paris.

CITEȘTE ȘI: Vulcanul indonezian Semeru a erupt, populația este avertizată să stea departe (video)

Ţinta noastră este să creăm noi punţi de colaborare între Timişoara şi marile capitale europene care să continue şi după anul Capitalei Culturale.

Destinul european al Timişoarei merită să fie mult mai vizibil şi mai bine cunoscut de către europeni. Anul viitor este şansa noastră de a spune tuturor povestea europeană a Timişoarei”, a spus primarul Dominic Fritz.

La Bruxelles, evenimentul de promovare al Timişoarei 2023 va avea loc la Reprezentanţa Permanentă a României pe lângă UE şi va reuni europarlamentari români şi străini, oficiali care lucrează în instituţiile europene, ataşaţi culturali ai altor state membre, diplomaţi.

Tot în cursul vizitei din capitala Belgiei şi a Europei, primarul Timişoarei va avea o serie de întâlniri bilaterale cu oficiali europeni din domeniile cultură, digitalizare şi energie.

Vizita din capitala Franţei este urmarea vizitei făcute în luna septembrie a acestui an, când s-a stabilit organizarea unei recepţii oficiale în cinstea Zilei Naţionale a României, dedicată Timişoarei.

Aceasta va avea loc în 6 decembrie, la Ambasada României la Paris şi va reuni corpul diplomatic, diaspora română, reprezentanţi ai mediului cultural din capitala Franţei.

Reamintim că primarul Fritz a început în această toamnă o campanie de promovare externă a Timişoarei în marile oraşe europene. În luna noiembrie a fost la Berlin şi în ianuarie urmează Groeningen (Olanda).

Foto: Facebook/Dominic Fritz


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *