Domeniul Regal Săvârșin își redeschide porțile în aprilie

Domeniul Regal Săvârșin își redeschide porțile în aprilie

Domeniul Regal Săvârșin își redeschide porțile în aprilie

Domeniul Regal de la Săvârşin se redeschide pentru vizitatori la finalul lunii aprilie, cu un târg de primăvară şi un festival culinar, anunţă reprezentanţii Casei Regale pe paginile de socializare şi pe pagina de internet a Castelului Regal Săvârşin.

„La finalul acestei luni, Satul Regal şi parcul Domeniului Săvârşin îşi vor redeschide porţile publicului. În aceleaşi zile va avea loc şi Târgul de Primăvară, în partea de nord-est a parcului, întocmai ca şi anul trecut. În acest moment, echipele Fundaţiei Colecţia Regală şi partenerii organizaţiei lucrează intens la pregătirea parcului şi a clădirilor vizitate de public”, a transmis site-ul www.savarsinregal.ro, informează agerpres.ro.

De asemenea, pe contul de Facebook al Castelului Regal, se anunţă că vizitatorii sunt aşteptaţi la domeniu pe 27 şi 28 aprilie la festivalul „Suflet de România”, la care pot fi degustate bucate alese de la mici producători locali. Copiii vor avea la dispoziţie atelierele meşteşugarilor tradiţionali, iar adulţii vor avea parte de spectacole de dans popular şi de concertele susţinute de artişti folk.

CITEȘTE ȘI: Ce victorie! Poli Timișoara a câștigat „finala” de la Vaslui

În ultimii ani, Domeniul Regal Săvârşin a fost deschis în perioada mai – octombrie în zilele de vineri, sâmbăta şi duminică, între orele 9,00 şi 18,00, iar vizitarea parcului s-a făcut în prezenţa unui ghid. Grupurile organizate au putut vizita domeniul şi în restul lunilor anului, precum şi în alte zile ale săptămânii, în baza programărilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *