Doi părinţi au încercat să-şi scoată copilul ilegal din ţară. Vezi ce metodă au folosit

În încercarea de a-şi duce copilul cu ei în Italia, doi părinţi au recurs la o metodă care le-a adus un dosar de cercetare penală. Ei au ascuns copilul minor sub o pătură, pe bancheta din spate a maşinii, deoarece nu aveau actele necesare pentru a trece frontiera cu cel mic.

Cei doi, mama copilului, în vârstă de 45 de ani, şi tatăl acestuia, în vârstă de 42 de ani, erau pasageri într-un autoturism condus de un român. Ei s-au prezentat la PTF Cenad pentru a ieşi din ţară. La verificarea autoturismului, poliţiştii au descoperit un copil, pe bancheta din spate, acoperit cu o pătură.

Ulterior, au aflat că este vorba despre fiul celor doi pasageri din maşină, ambii din judeţul Olt.

Părinţii le-au declarat poliţiştilor că au apelat la această metodă de trecere a frontierei deoarece nu aveau documente legale care să le permită călătoria în străinătate cu un minor.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Doi părinţi au încercat să-şi scoată copilul ilegal din ţară. Vezi ce metodă au folosit

Lasă un răspuns