Doi jucători noi la Ripensia: portarul Ionuț Rus și mijlocaşul Zoran Mitrov

Doi jucători noi la Ripensia: portarul Ionuț Rus și mijlocaşul Zoran Mitrov

Ripensia Timișoara a perfectat alte două transferuri pentru următoarea stagiune fotbalistică. Ionuț Rus și Zoran Mitrov și-au dat acordul pentru a evolua la divizionara secundă din orașul de pe Bega. Primul a fost luat sub formă de împrumut de la campioana României, CFR Cluj. Rus este portar, măsoară 1,98 metri, iar în contract a fost inserată o clauză privind opțiunea unui transfer definitiv la Ripensia. Talentatul fotbalist bănățean s-a născut pe 20 ianuarie 2000 și a mai evoluat de-a lungul carierei la LPS Banatul, ACS Poli Timișoara, Lazio Roma, Luceafărul Oradea, Turris Turnu Măgurele, AFC Hermannstadt și CFR Cluj.

Zoran Mitrov, cealaltă achiziție de ultimă oră a Ripensiei, poate evolua ca mijlocaș ofensiv sau ca al doilea vârf. El are 1,79 metri și a fost transferat definitiv de la Sassuolo Calcio. Mitrov a semnat un angajament valabil în următoarele trei sezoane. Născut pe 29 ianuarie 2002, acesta a mai fost legitimat la LPS Banatul, ASU Politehnica Timișoara și UTA Arad.

În altă ordine de idei, programul meciurilor Ripensiei Timișoara în sezonul 2021-2022 este următorul: etapa 1 (31 iulie): Ripensia – Dunărea Călărași; etapa a 2-a (7 august): Ripensia – Unirea Dej; etapa a 3-a (14 august): CSC 1599 Șelimbăr – Ripensia; etapa a 4-a (21 august): Ripensia – FC Brașov Steagul Renaște; etapa a 5-a (28 august): CSA Steaua București – Ripensia; etapa 6 (11 septembrie): Ripensia – Astra Giurgiu; etapa a 7-a (18 septembrie): Petrolul Ploiești – Ripensia; etapa a 8-a (25 septembrie): Ripensia – Concordia Chiajna; etapa a 9-a (2 octombrie): FC Hermannstadt – Ripensia; etapa a 10-a (16 octombrie): Ripensia – Universitatea Cluj; etapa a 11-a (23 octombrie): SSU Politehnica Timișoara – Ripensia; etapa a 12-a (30 octombrie): Ripensia – FC Buzău; etapa a 13-a (6 noiembrie): Unirea Constanța – Ripensia; etapa a 14-a (20 noiembrie): Ripensia – Politehnica Iași; etapa a 15-a (27 noiembrie): Metaloglobus București – Ripensia; etapa a 16-a (4 decembrie): Ripensia – Csikszereda Miercurea Ciuc; etapa a 17-a (26 februarie 2022): Viitorul Târgu Jiu – Ripensia; etapa a 18-a (5 martie 2022): Ripensia – Dacia Unirea Brăila; etapa a 19-a (12 martie 2022): Unirea Slobozia – Ripensia.

„Este un program acceptabil din punctul meu de vedere, dacă ne raportăm la faptul că avem zece meciuri acasă și nouă în deplasare. Asta spre deosebire de sezonul trecut, când am avut programate nouă partide pe teren propriu, față de 11 în deplasare. Și dacă ne raportăm la criteriul geografic putem spune la fel că programul este de asemenea accesibil, având doar două deplasări mai lungi, la Slobozia și Constanța. Din punctul de vedere al adversarilor pe care-i întâlnim, sunt jocuri deschise oricărui rezultat. Deocamdată, avem puține informații privind echipele pe care le vom confrunta în primele patru etape. Dar, avem suficient timp la dispoziție pentru a ne documenta”, a declarat antrenorul Cosmin Petruescu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns