Doi dintr-o lovitură la Politehnica Timişoara!

Doi dintr-o lovitură la Politehnica Timişoara!

Doi dintr-o lovitură la Politehnica Timişoara! Politehnica Timişoara a anunţat două transferuri. Este vorba despre jucătorii Adrian Gîdea și Marian Târşa, care au semnat până la vară, cu posibilitate de prelungire.

Adrian Gîdea s-a născut la 13 martie 2000, la Drobeta Turnu Severin. La juniori a evoluat la CSȘ Drobeta Tr. Severin și la Centrul de Excelență Timișoara, iar din 2018 s-a transferat la CFR Cluj.

Cu cea mai bună echipă românească a ultimilor ani a cucerit două titluri naționale, jucând în 21 de meciuri (un gol) din Liga I în ediția 2020/2021 și în opt partide în sezonul 2021/2022. În primăvara anului 2021 a evoluat în finala Supercupei României, câștigată de clujeni, iar în toamna aceluiași an a fost introdus în meciul CFR – Randers, scor 1-1, din Conference League. În sezonul actual a evoluat în patru partide pentru alb-vișinii în campionat, plus câte una în cupa României și Supercupa României. Este extremă sau mijlocaș dreapta.

Marian Târşa s-a născut la 16 aprilie 1998, la Vaslui. A fost convocat la lotul național de juniori U19. A evoluat la CSM Politehnica Iași, FC Botoșani, Academica Clinceni, Vedița Colonești, iar în toamna anului trecut a evoluat la Metalul Buzău, în Liga a III-a (locul al doilea în seria a II-a).

CITEŞTE ŞI: Mijlocaşul marocan Ouadie Salhi, legitimat la CSC Dumbrăviţa

Are la activ 20 de meciuri și un gol marcat în Liga I. El joacă pe postul de mijlocaș defensiv. Legitimarea celor doi jucători, precum și a celor care vor semna pentru clubul timişorean în perioada următoare, se va produce după ce interdicția la transferuri va fi ridicată.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *