Doi deţinuţi periculoşi se plimbă liberi printre noi. Dacă îi vedeţi, sunaţi URGENT la 112!

evadare

Doi deţinuţi care  ispăşeau pedeapsa în corpul extern de la Buziaș al Penitenciarului Timişoara au evadat miercuri după-amiaza. Bogdan Gavril, de 25 de ani, și Zoltan Iulko, de 37 de ani, au reuşit acest lucru părăsind punctul de lucru din cadrul secţiei, unde prestau activităţi lucrative fără supraveghere, întrucât se aflau în regim semi-deschis.

În vederea capturării deţinuţilor, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii: blocarea posibilelor direcţii de deplasare, alarmarea personalului unităţii, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului Timişoara, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie Timiș, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Timiş şi Poliţia de Frontieră.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului. Bogdan Gavril a fost condamnat la un an şi opt luni de închisoare pentru furt, iar Zoltan Iulko, la şapte ani pentru omor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Doi deţinuţi periculoşi se plimbă liberi printre noi. Dacă îi vedeţi, sunaţi URGENT la 112!

  1. Acum am găsit întâmplător articolul, pe Facebook. L-am citit cu atenție, și nu e posibil ca un „anume” deținut, să primească doar 7 ani de închisoare pentru omor, pe când un hoț găinar, i-a câte 25 de ani de închisoare!! Revoltător!! Mai ales că, acești deținuți, sunt liberi printre noi!! Un răspuns mai exact, LEGILE ÎN ROMANIA SUNT PREA SLABE!! ROMÂNIA, TREZEȘTE-TE!!! Suntem în anul 2016 !!!

Lasă un răspuns