Doctorul Virgil Musta, către români: “Dacă vom mai avea Crăciun, depinde doar de noi”

Virgil Musta: Vor urma, din nou, momente dificile foarte curând

„Situația de acum va avea efecte și de Crăciun. Vă spun sincer, dacă vom mai avea Crăciun, depinde doar de noi. Pentru că, dacă nu scade simțitor rata de îmbolnăvire, va fi foarte grav. Adică, sincer, Sărbătorile de Iarnă, sărbătorile în care teoretic trebuie ca familia să se strângă în jurul Pomului de Crăciun, nu vor mai fi posibile în acest context epidemic.

Nu de altceva, dar trebuie să ne protejăm pe noi și pe cei dragi nouă. Iar categoriile cu risc ridicat de îmbolnăvire nu pot fi expuse… Așa că, dacă lumea nu respectă acum niște norme esențiale, de Crăciun, sau imediat după, pot avea surpriza să ajungă prin spital. Iar în spitale abia mai sunt locuri, situația este extrem de gravă”, a declarat medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infecţioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” Timișoara.

CITEŞTE ŞI: Trump, nemulțumit de cum se raportează morții de Covid în SUA: “În acest fel, spitalele şi doctorii iau mai mulţi bani”

De la începutul epidemiei, în Timiș s-au înregistrat 7.338 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 208 soldate cu deces. În spitalele COVID-19 din județ, duminică, erau internați 249 de pacieți, dintre care 34 în stare critică, la Terapie Intensivă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Doctorul Virgil Musta, către români: “Dacă vom mai avea Crăciun, depinde doar de noi”

  1. Tot respectul pentru dl.Dr. Musta si colegii lui !
    Din pacate, politicienii corupti si mafioti sunt de alta parere si insista asupra alegerilor parlamentare pe data de 6.12 !

Lasă un răspuns