Doar două benzi pe sub Pasajul Jiul

pasajul jiul 5

Atât la Pasajul Jiul, cât și la Popa Șapcă au fost depășite etapele critice, iar lucrările se află în linie dreaptă, a afrimat primarul Timișoarei, Nicolae Robu, proaspăt întors din concediu.

„Mai este nevoie doar de timp favorabil, pentru ca lucrurile să fie duse la final. Așa cum am spus-o de foarte multe ori, dată fiind importanța acestor proiecte și impactul pe care l-a avut punerea lor în practică asupra orașului, am considerat că este bine să fac o informare frecventă privind stadiul lor.

La Jiul, așa cum am mai spus, încercăm ca până când începe școala să dăm în folosință parțial pasajul în noua lui configurație. Vrem să permitem să se circule prin el pe cel puțin o bandă pe sens. Asta înseamnă până în data de 11 septembrie.

Se va lucra cu toată insistența, dar respectându-se normele tehnologice, pentru că acolo etapele care au ajuns la rând sunt mai sensibile. De aceea, nu s-a putut merge cu realizarea rețelei de degivrare automată pe benzile unu, doi, trei, patru, cinci consecutiv, ci s-a mers pe banda unu, apoi pe banda trei și ulterior pe benzile doi, patru și cinci.

E nevoie pentru fiecare etapă să se lase timp pentru consolidarea acelui beton special care se pune peste rețeaua de încălzire în vederea degivrării. Deci, promisiunea a fost că până la începutul școlii vom da în folosință câtre o bandă pe sens și până la sfârșitul lui septembrie vom finaliza întreaga lucrare”, a explicat primarul Nicolae Robu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Doar două benzi pe sub Pasajul Jiul

  1. Tot timpul se gasesc scuze.In majoritatea tarilor civilizate se munceste chiar si noaptea cand e vorba de un proiect de genul unde exista un impact destul de mare in randul populatiei.Doar la noi vezi cate un dorel care taie toata ziua frunze la caini si un excavator care e plimbat de pe un santier pe altul.Probabil firme fantoma apartinand unor persoane influente,comisioane etc.Pana la urma e bine si asa rau dar e pacat de timpul pierdut aiurea si sigur cu sumele de bani folosite pana acum aveam si centura in jurul orasului.

  2. Pai si ce vrei??? Sa sufle ca sa usuce betonul?? In tarile civilizate… constructorii usuca betonul in doua ore…probabil esti un casnic cu 4 clase si te bagi la tehnica ?

  3. De ce nu a-ti început prima data centura Timisoarei ca nu mai trebuia atâtea investitii inutile(hoti sau inconstienti)cretini

Lasă un răspuns