DNA pune sechestru pe averea lui Liviu Dragnea! UPDATE: Domeniul din Alexandria a scăpat

alianta politica

UPDATE! Procurorii DNA au pus sechestru pe averile inculpaților din dosarul TelDrum, dar nu au reușit să facă acest lucru și în cazul celebrului domeniu pe care-l are Liviu Dragnea în Alexandria. Și asta pentru că șeful PSD a transferat proprietatea, la divorț, fostei soții, informează prisacariu.ro.

Dragnea a divorțat de Bombonica Prodana în vara lui 2015, iar domeniu care se întinde pe două străzi în Alexandria a rămas în proprietatea acesteia. În schimb, Dragnea a primit hotelul Turris din Turnu Măgurele.

În dosar sunt urmărite mai multe persoane, dar în ceea ce îl privește pe Liviu Dragnea, conform ultimei declarații de avere, statul ar putea recupera doar o mică parte din prejudiciul total de aproape 21 de milioane de euro.

Prin această măsură, procurorii încearcă să recupereze prejudiciul din acest dosar, care este estimat la 20 de milioane de euro şi 30 de milioane de lei.

Liviu Dragnea deține un teren intravilan cu o suprafață de 2013 mp, în Turnu Măgurele. El deține acest teren din anul 2009. De asemenea, Liviu Dragnea are un apartament de 81,07 mp, dar și un spațiu comercial cu o suprafață de 1527 mp, ambele în Turnu Măgurele.

Liviu Dragnea deține două autoturisme. Un autoturism Skoda Superb și un BMW X5, dobândit prin moștenire, ca urmare a decesului fratelui său, Viorel Dragnea.

În conturi, Liviu Dragnea are 16,84 de dolari și 15.779 de lei, la BRD. De asemenea, Dragnea deține creanțe la Hotel Turris din Turnu Măgurele în valoare de 80.170 de euro și 460.110 de lei. Liviu Dragnea a contribuit la campania electorală a PSD cu suma de 10.5000 de lei.

Conform declarației de avere, Liviu Dragnea nu are nicio datorie și niciun credit la bănci.

În anul precedent, Liviu Dragnea a încasat 25.159 de lei de la Guvern și 43.802 de la Parlament, în calitate de deputat. Tot în anul 2016, Liviu Dragnea a obținut 280.000 de lei, chiria pentru spațiul comercial deținut în Turnu Măgurele.

Liviu Dragnea a încercat să vândă terenul din Turnul Măgurele, iar în anul 2016 a avut o promisiune de vânzare-cumpărare în valoare de 630.000 de lei.

Cea mai valoroasă proprietate a familiei Dragnea nu se mai află în posesia liderului PSD. Acesta a pierdut celebra vilă din Alexandria în favoarea fostei sale soții, Bombonica Prodana, în cadrul partajului de la divorț.

—————————————-

ŞTIREA INIŢIALĂ

DNA se află în plină ofensivă pentru a împiedica adoptarea legilor justiției. După declarația împotriva statului paralel, asumată de conducerea PSD la Băile Herculane, și după anunțul privind adoptarea în regim de urgență a legilor Justiției, DNA se pregătește de o lovitură sub centură la adresa șefului PSD, Liviu Dragnea, scrie stiripesurse.ro.

Azi, DNA va pune sechestru pe averea lui Liviu Dragnea, cauza fiind prejudiciul estimat în dosarul TelDrum. Această mișcare extrem de dură, mai dură decât începerea urmării penale a doi miniștri PSD în dosarul Belina, urmărește să destabilizeze complet conducerea PSD și să creeze haos în partid. DNA speră că, astfel, vicepreședinții și șefii de filiale îl vor lăsa, în sfârșit, din mână pe Dragnea, ceea ce ar conduce la o criză fără precedent și, în consecință, la neadoptarea legilor justiției.

Prin intermediul dosarului Belina, DNA a încercat să oprească accesul președintelui PSD la resursele guvernamentale aflate în special la ministerele conduse de Sevil Shhaideh și Rovana Plumb. De data aceasta, însă, este vizată averea privată a lui Dragnea.

La Comitetul Executiv Național de la Băile Herculane, pesediștii s-au arătat solidari cu președintele partidului. Totodată, a fost luată decizia organizării în toată țara a unor mitinguri de susținere a guvernării și a modificărilor aduse legilor justiției. Ofensiva DNA ar putea conduce la o radicalizare a membrilor și simpatizanților PSD, nemulțumiți de încercarea de a-l înlătura, prin mijloace de forță, pe Liviu Dragnea de la conducerea partidului, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “DNA pune sechestru pe averea lui Liviu Dragnea! UPDATE: Domeniul din Alexandria a scăpat

  1. Ipocrit imputit!

    Iti va veni si tie timpul frate…
    Fura bani europenilor si dobitocii de Romani in pun in Parlament. Nai ce face asa e romanul.

    Renasterea sustine mai departe penalii tari! Candva iti va cade si tie masca.

  2. daca s-ar confisca averile porcior din psd am pune tara pe picioare. daca as vedea animalul asta in puscarie ar fi cel mai frumos cadou de sarbatori

  3. de parca bombonica nu stia ce face acest escroc .sa nu uitam ca celalalt a divortat de 4-5 ori .oare ce averi o fi ascuns zburdalnicul tariceanu. atentie autoritati sa nu fuga si asta divortatu dragnea in brazilia ca si ceilalti hoti[ nu penali ca se supara daca le spui asa]. ghita mazare alina bica popoviciu asta sa ne spuna tovarasul toader fostul procuror comunist ce a facut sai aduca pe acesti hoti in fata justitie.

Lasă un răspuns