Ditamai primăria se împiedică de-o cracă

Furtuna de luni seară a provocat daune mai mari sau mai mici în Timișoara, iar urmările sunt vizibile cu ochiul liber. De pildă, la doi pași de sediul Secției 1 Poliție, pe strada Lorena, o cracă impozantă s-a prăbușit peste trotuar, blocând total accesul pietonilor.

Prăbușită a rămas și în cursul zilei de ieri, deși primăria a fost anunțată telefonic de oamenii care locuiesc în zonă.

Indiferența primăriei e greu de explicat, în condițiile în care exact acel trotuar a devenit extrem de animat începând de luni, zi în care a început școala, iar o parte dintre micuții elevi de la Generală 16 se deplasează pe acel traseu la corpul de clădire aparținând Colegiului Tehnic Energetic care le-a fost repartizat temporar.

Era oare atât de greu ca un echipaj de la Retim să se deplaseze la locul cu pricina pentru a degaja trotuarul?! Vorba poetului, „La creanga care a căzut / E-o cale-atât de lungă / Că mii de ani i-au trebuit / Retimului să-ajungă”…

Și dacă, într-un final, oamenii Primăriei Timișoara vor ajunge în zonă, n-ar fi rău să se ocupe și de nucul de vis a vis, ale cărui crengi se încurcă printre firele de curent, astfel că o altă furtună poate lăsa în doi timpi și trei mișcări o stradă întreagă în beznă.

Evident că oamenii au solicitat municipalității toaletarea copacului, dar, după cum susțin aceștia, primăria a aruncat pisica în curtea Enel-ului, cică angajații companiei de electricitate ar trebui să rezolve problema. Eterna pasare a responsabilității, sportul la care românii sunt campioni detașați…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns