Distracție plătită scump. Doi tineri au vandalizat fațada unei clădiri din Timișoara

graffitii cladiri timisoara

Polițiștii locali au surprins doi tineri în timp ce murdăreau fațada unei clădiri din centrul orașului. Cei doi, înarmați cu spray-uri pentru graffiti, au desenat pe pereți.

CITEȘTE ȘI: Mii de timişoreni rămân fără apă caldă, din cauza unei avarii! Străzile afectate

Luați la întrebări de polițiști, cei doi tineri, unul de 17 și altul de 18 ani, au declarat că au scris pe pereți ”de distracție”. Ei au fost sancționați conform Legii 554/2003 privind măsuri pentru asigurarea aspectului estetic al localităților, care prevede sancțiuni de până la 2500 lei pentru astfel de fapte.

„Poliția Locală Timișoara atrage atenția că înscrierea sau aplicarea pe ziduri, pe fațadele imobilelor proprietate publică sau privată, pe monumente istorice și de arhitectură sau pe orice alt tip de construcții a inscripțiilor neautorizate, prin utilizarea de vopsele, spray-uri și alte asemenea materiale care murdăresc sau produc deteriorarea ori distrugerea bunurilor în cauză, constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 500 lei la 2500 lei, cei depistați riscând și fie trași la răspundere și cu privire la măsurile de curățare sau refacere a fațadelor.”, conform unui comunicat trimis de reprezentanții Poliției Locale Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Distracție plătită scump. Doi tineri au vandalizat fațada unei clădiri din Timișoara

  1. Eu cred că nu amenda e pedeapsa potrivită pentru neisprăviții ăștia, nu de alta dar o vor plăti niște părinți care cine știe unde și ce lucrează. Eu i-aș pune să refacă cîteva fațade pictate de paraziți ca ei. Ăștia sînt oameni care nu au muncit o zi în viața lor și habar nu au ce înseamnă să zugrăvești un perete. Ar trebui puși la muncă sub supravegherea unui șantierist matur care să îi supravegheze și să le mai dea cîte una după cap dacă îi părăsește cheful de lucru și după ce văd ce înseamnă refacerea unei fațade, nu cred că vor avea chef să mai strice vreuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *