Dispozitive medicale pentru toți asigurații din Timiş

Dispozitive medicale pentru toți asigurații din Timiş

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș a finanțat toate solicitările de dispozitive medicale care se aflau pe lista de așteptare, iar beneficiarii iși pot ridica dispozitivele de la furnizori, în baza deciziilor eliberate de instituție.

De la începutul anului, au fost depuse 3805 cereri de procurare a diverselor dispozitive medicale, în valoare de aproape șase milioane de lei, și astfel au fost acoperite toate solicitările. Cele mai solicitate dispozitive medicale au fost: protezele auditive, cristalinul, mijloacele de mers, proteze de membre si orteze.

“În acest moment, la capitolul dispozitive medicale, pentru a veni în sprijinul asiguraților noștri, am emis decizii pentru toate solicitările depuse de la începutul anului. Am reușit, astfel, să acoperim cereri de dispozitive medicale pentru toți asigurații care au solicitat. Pentru stomii, incontinența urinară și concentratoare de oxigen, deciziile se eliberează în timp foarte scurt, deoarece sunt considerate urgențe și se rezolvă cu prioritate; precizez că pentru procurarea unui dispozitiv medical, sunt necesare documente justificative eliberate de medicul specialist sau, după caz, medicul de familie; toate docmentele necesare se gasesc pe site-ul instituției http://www.cnas.ro/cjastm/page/dispozitive-medicale-2.html și se pot trimite atât online, pe adresa de e-mail: [email protected], cât și prin intermediul poștei sau curierului, la adresa: Str. Corbului nr. 4 Timișoara”, a declarat dr. Victor Dumitrașcu, director general al CJAS Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.