Atât s-a putut! Pentru că Timișoara n-are stadion, ”Diskoteca” se mută la sat

Atât s-a putut! Pentru că Timișoara n-are stadion, ”Diskoteca” se mută la sat

Unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică retro din lume nu va mai avea loc la Timișoara, așa cum plănuiseră organizatorii. ”Diskoteca Festival” a avut loc pentru prima dată în Timișoara în 2019 și a avut parte de un succes extraordinar.

Timp de trei zile, la stadionul ”Dan Păltinișanu” au fost prezenți peste 120.000 de împătimiți ai muzicii anilor 80 și 90, veniți să asculte nume sonore ale acelor vremuri: Sandra, Sabrina, Modern Talking, Alphaville, CC Catch, dar și alte staruri care au creat o atmosferă fantastică. După o întrerupere de doi ani, cauzată de pandemie, anul acesta se anunța o nouă ediție incendiară.

CITEȘTE ȘI: DSU avertizează asupra unui fake news care anunță prezența deasupra României a unui nor toxic

Din păcate, organizatorii au anunțat că festivalul de la Timișoara nu va mai avea loc, întrucât urbea de pe Bega nu dispune de un stadion propice pentru un asemenea eveniment. Asta, în ciuda interesului major pe care l-ar fi stârnit ”Diskoteca”. Totuși, pentru ca timișorenii să nu fie privați chiar de orice manifestare de acest fel, va avea loc un pui de festival, la Muzeul Satului Bănățean, însă departe de amploarea celui de acum trei ani.

Vor fi mai multe scene, sunt anunțate și spectacole pentru copii, precum și… muzică populară, având în vedere locația consacrată pentru promovarea folclorului. Singurul nume anunțat de organizatori este trupa Kaoma, care va cânta celebra melodie ”Lambada” în costume și ritm de muzică populară. ”Ciao festival” va avea loc în perioada 27-29 mai, iar un bilet pentru cele trei zile va costa 300 de lei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Atât s-a putut! Pentru că Timișoara n-are stadion, ”Diskoteca” se mută la sat

  1. Stadionul există
    Dar sunt interese imobiliare să fie demolat și mutat la marginea orașului, pe câmp, iar terenul să fie valorificat.
    Instalația electrică nu a funcționat fix la momentul potrivit
    De ce nu se joacă meciurile in timpul zilei ?
    Domnule primar, vedeți că va păcălesc.

Lasă un răspuns