„Din cauza proastei administrări, Timişoara a rămas fără serviciile de bază”. Senatorul PSD Eugen Dogariu condamnă municipalitatea pentru dezastrul din oraş

Senatorul Eugen Dogariu: ”Dacă nu se acționează asupra prețului scăpat de sub control al energiei, inflația nu va fi stăvilită”

Niciodată nu a arătat Timişoara mai murdară decât în momentul de faţă. Dezordinea şi debandada au pus stăpânire pe oraş, mormanele de gunoaie, crengile rupte şi trotuarele înzăpezite conturând o privelişte ruşinoasă, dezgustătoare şi absolut inconfortabilă.

CITEȘTE ȘI: Imagini cu un adolescent care cade pe masă, afară în frig, paralizat de drogul „zombie”, la Timișoara

Indignarea timişorenilor a izbucnit îndeosebi după mizeria care s-a acumulat în urma neridicării gunoaielor, însă, după cum susţine senatorul PSD Eugen Dogariu, avem de-a face cu o brambureală generalizată care a afectat asigurarea serviciilor de bază ale comunităţii.

„Acum, noi vedem gunoaiele şi copacii căzuţi, dar lucrurile trebuie analizate mai profund, în complexitatea lor. Nu este vorba doar de mizeria din oraş, ci de întreg haosul instalat în asigurarea şi a altor servicii de bază pentru cetăţeni.

CITEȘTE ȘI: S-a aflat salariul Preafericitului Daniel! Leafa patriarhului timişean e impresionantă

Într-adevăr, nu există contract pentru curăţenia stradală şi nu s-a efectuat curăţenia de toamnă, dar acesta nu e singurul aspect nelalocul lui.

Timişoara nu are nici contract pentru deszpăzire, cum la fel de bine ştim cu toţii că au fost nenumărate probleme şi cu întreţinerea spaţiilor verzi.

Tot aşa de prost au stat lucrurile şi cu dezinsecţia şi cu deratizarea, care au fost ignorate ani buni la rând şi au provocat multe probleme în oraş. Hai să ne uităm şi la iluminatul stradal, care e asigurat prin rotaţie, mai fiecare zonă având cota sa de beznă, ca înainte de 1989.

CITEȘTE ȘI: Toţi copiii au primit „cadou” conturi bancare de la guvern

Nici cu căldura nu stăm mai bine, pentru că în fiecare an apar repetatele îngrijorări că cei de la Colterm nu mai au forţa necesară să mai treacă peste o iarnă. Sunt lucruri elementare, absolut obligatorii pentru o comunitate, adică serviciile de bază fără de care o localitate nu poate funcţiona.

Ce vedem noi în Timişoara? Un haos generalizat, în care Societatea de Transport Public se ocupă de iluminatul stradal, cei de la Horticola fac curăţenie în locul Retim-ului, iar Colterm, care e societate de termoficare, face reparaţii în şcoli şi în spitale!

Or, când constaţi o asemenea debandadă, nu mai poţi vorbi de o administrare cât de cât normală a oraşului.

Ca să poţi emite pretenţii pentru proiecte de dezvoltare, trebuie mai întâi să ai asigurate serviciile de bază. Acum, acestea aproape că nu mai există”, susţine Eugen Dogariu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “„Din cauza proastei administrări, Timişoara a rămas fără serviciile de bază”. Senatorul PSD Eugen Dogariu condamnă municipalitatea pentru dezastrul din oraş

  1. PSDeul tine cot-la-cot cu Robu si clica lui!

    Doar la Timisoara, desi strazile sunt „varza” asa cum constata si senatorul psdeu, impozitul pe autoturisme a crescut cu 50% ca sa satisfaca nebuniile lui Robu!

    PSD a votat cu 2 maini!

  2. N-aveti nicio treaba, Genule! Sunteti blat total cu micRobu, parca atunci cand era Grindeanu mai exista si opozitie la Abramburel. O sa vi-o luati rau de la electorat, voi psd si robu. Ne-am saturat de voi. Vrem oameni noi care sa mimeze macar ca ii intereseaza tara si orasul. Sunteti la fel, niste incompetenti aroganti ajunsi printr-un noroc orb la ciolan. Din cauza voastra emigreaza tinerii, ati ucis si speranta in tara asta. Muriti, crapati!

  3. Haosul generalizat se datoreaza faptului ca in fruntea orasului avem o echipa de iresponsabili platiti din bani publici si sustinuti de PSD prin abtinerea lor in Consiliul Local , toate proiectele trecand fara probleme pentru ca opozitia nu exista. Alesii uita ca locul lor este unul de reprezentare a intereselor orasului si ale cetatenilor si nu cele persoanle. O bataie de joc! Sa mergi in consiliul local si sa te abtii de la vot, inseamna ca te prezinti doar ca sa incasezi indemnizatia de consilier si cam atat….asta fac toti din opozitie! Timisoara are nevoie de o schimbare si de oameni implicati si daruiti , exact cum este Alex Mihai Dascalu. A fost membru in doua partide politice, insa a avut curajul sa recunoasca acest aspect si sa constientizeze ca politica este daunatoare unui oras!

Lasă un răspuns