Din 28 martie, Auchan Calea Șagului devine Auchan Discount, magazinul tău cu prețuri mici în care vei putea economisi zi de zi

Din 28 martie, Auchan Calea Șagului devine Auchan Discount, magazinul tău cu prețuri mici în care vei putea economisi zi de zi

Începând de marți, 28 martie, magazinul Auchan Calea Șagului din Timișoara se transformă în Auchan Discount și oferă timișorenilor mii de produse la prețuri mici și o mulțime de avantaje pentru clienții fideli. Astfel, magazinul Auchan Discount devine locul în care clienții pot economisi zi de zi, având prețuri mici la peste 5000 de produse alimentare și nealimentare. În plus, aceștia sunt invitați să își pregătească din timp cardul de fidelitate MyCLUB Auchan pentru a beneficia de extra avantaje.

Situat în Comuna Giroc, Timiș, magazinul Auchan Discount (închis pentru remodelare în perioada 20-27 martie) aduce prețuri și avantaje și mai bune ca până acum. Aici găsești tot ce ai nevoie, de la produse proaspete, de băcănie, detergenți și produse de curățenie, produse cosmetice și îngrijire, până la scutece și articole pentru bebeluși sau băuturi alcoolice și răcoritoare. Totodată, dacă ai un card de fidelitate MyCLUB Auchan ai posibilitatea să închiriezi gratuit unelte pentru casă și grădină, ori de câte ori ai nevoie.

De asemenea, membrii MyCLUB Auchan se vor bucura permanent de 5% bani înapoi ca bonus pe cardul de fidelitate, la peste 3000 de produse marca Auchan și mărci exclusive Auchan, precum Cosmia, Actuel, Qilive, OneTwoFun, InExtenso, Selecline, Airport, GardenStar etc.

În plus, în perioada 28-31 martie ai 10% bani înapoi ca bonus pe cardul de fidelitate la întregul coș de cumpărături, suplimentar reducerilor și promoțiilor deja existente.

* Beneficiul se acordă în limita a 500 de lei bonus/tranzacție pentru maxim 3 tranzacții per client efectuate în perioada promoției. Oferta nu se aplică pentru taxa verde și produsele din categoria tabac.

Pentru celelalte mărci din gamele de produse proaspete, băcănie, îngrijire personală și a casei, produse pentru bebeluși, la fiecare 3 bucăți, ai reducere pe loc de -3% până pe 30 aprilie.

Magazinul va fi deschis zilnic în intervalul orar 08:00-21:00. În cadrul acestuia vor fi disponibile și serviciile de colectare a uleiului alimentar uzat, a pet-urilor, aluminiului și sticlei, pentru încurajarea unui consum responsabil, iar clienții vor avea oportunitatea să contribuie activ la protejarea mediului înconjurător.

Articolele vor putea fi comandate și online, de pe auchan.ro, cu ridicare din magazin sau din parcare, folosind serviciul Auchan Drive, gratuit.

Vino și tu să descoperi noul Auchan Discount, din 28 martie!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *