Digitalizare într-o comună timişeană

digitalizare

Gata cu timpul pierdut pentru obţinerea unor documente! Locuitorii unei comune limitrofe Timişoarei nu vor mai fi nevoiţi să meargă până la primărie, pentru că multe proceduri le vor putea realiza printr-o simplă atingere a ecranului calculatorului sau telefonului personal.

CITEȘTE ȘI: Șoferul unui BMW și-a demontat numerele de înmatriculare ca să scape de o amendă

 Este vorba de Sânandrei, comună în care se va realiza digitalizarea serviciilor publice, astfel încât locuitorii vor beneficia de o serie întreagă de facilităţi: plata cu cardul, prin aplicaţia de pe telefon, a taxelor şi impozitelor, depuneri de cereri de urbanism, certificate fiscale, diverse adeverinţe, cărţi de identitate şi alte documente care se vor putea obţine mult mai uşor. „Ştim cât de important este timpul pentru toţi, mai ales în vremurile actuale, când fiecare caută să folosească din plin fiecare minut avut la dispsoziţie. De aceea, am prevăzut aceste investiţii în bugetul pentru anul în curs”, a declarat primarul Claudiu Coman. Serviciile de digitalizare vor fi operaţionale începând din luna mai.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Digitalizare într-o comună timişeană

  1. Domnule primar, ce ne facem cu drumurile asfaltate de „prieteni”? Le raparam pana la alegeri sau le lasam de izbeliste, sa ne rupem masinilie in gropi? Asfaltul turnat in comuna reprezinta o mare rusine pentru Sanandrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *