Șoferul unui BMW și-a demontat numerele de înmatriculare ca să scape de o amendă

S-a gândit că, dacă dă singur jos numerele de îmatriculare, scapă de amendă. Nu a fost o idee prea bună, pentru că s-a ales cu sancțiunea contravențională maximă și autoturismul ridicat.

CITEȘTE ȘI: A tras o sperietură soră cu moartea după ce un Audi s-a făcut praf în curtea ei

În timp ce polițiștii locali desfășurau o acțiune pentru depistarea șoferilor care opresc sau staționează neregulamentar, au avut parte de o surpriză. Un BMW era parcat lângă indicatorul care semnala că oprirea este interzisă, în stația de transport în comun de la Punctele Cardinale. Mașina nu avea numere de înmatriculare, aceasta fiind soluția pe care șoferul o găsise pentru ca polițiștii să nu poată completa formuarul de amendă. Nu a funcționat și, pentru că mașina încurca circulația, a fost ridicată și transportată la depozitul din Calea Șagului.

Ulterior, polițiștii l-au identificat și pe șofer, un cetățean din Dumbrăvița. Conducătorul auto a fost sancționat cu amenda maximă, adică 725 de lei și a primit trei puncte penalizare la permis. În plus, a fost nevoit și să plătească și taxa către Societatea Drumuri Municipale, pentru ridicarea și depozitarea autovehiculului. Numerele de înmatriculare erau ascunse în portbagaj.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns