Digi24 a câștigat Cupa Presei la fotbal. Echipa Renașterii bănățene a avut cel mai eficient atac, marcând 12 goluri în trei meciuri!

Inițiativa colegilor de la TVR Timișoara, de a strânge colegii de breaslă la o competiție altădată în mare vogă în rândul jurnaliștilor de pe Bega, Cupa Presei la fotbal, a adus, duminică dimineață, la BiArena (bază sportivă aflată la ieșirea din comuna Sânandrei) patru echipe, alături de organizatori prezentându-se pe dreptunghiurile verzi (s-a jucat simultan pe două terenuri) echipele Digi24, Renașterea bănățeană și o selecționată a jurnaliștilor timișoreni din mass-media online.

Din “motive tehnice” (prezența la meciul de baraj UTA – FC Voluntari), trupa celor de la Radio Timișoara n-a putut onora invitația organizatorilor.

S-a jucat în sistem fiecare cu fiecare, un meci având două reprize a câte 15 minute, iar o echipă fiind alcătuită din șase jucători.

Echipa Renașterii bănățene a fost alcătuită din Tudor Lengher (portar), Ciprian Brindescu, Gheorghe Telbisz, Silviu Florescu, plus “stranierii” Bogdan Stănescu (Fotbal Vest), Cornel Biholari (Pressalert) și Florin Gaic (difuzor presă).

În primele două meciuri, echipa noastră a pierdut în fața viitorilor campioni, Digi24, cu scorul de 2-5, în timp ce, în cealaltă partidă, TVR Timișoara s-a impus în fața Selecționatei Online cu scorul de 3-1.

La același scor, 3-1, a câștigat apoi Digi 24 în fața organizatorilor de la TVR Timișoara, pentru ca, în partida disputată în paralel, Renașterea bănățeană să reușească scorul competiției, 7-0, în fața Selecționatei Online!

După marșul triumfal din meciul precedent, echipa ziarului nostru a început foarte bine și partida următoare, cu TVR Timișoara, reușind să conducă la pauză cu 2-0, însă, încă o dată, s-a adeverit că acesta e cel mai periculos scor: în repriza secundă, colegii și adversarii de la TVR Timișoara au reușit o răsturnare spectaculoasă, rezultatul final fiind 5-3 pentru jurnaliștii TV.

Partida dintre Digi 24 și Selecționata Online nu s-a mai disputat, jurnaliștii din mass-media electronică preferând un abandon strategic și un eșec cu doar 3-0 la “masa verde”…

Clasamentul final a fost următorul: 1. Digi24 (trei victorii, golaveraj 11-3), 2. TVR Timișoara (două victorii, o înfrângere, golaveraj 9-7), 3. Renașterea bănățeană (o victorie, două înfrângeri, golaveraj 12-10), 4. Selecționata Online (trei înfrângeri, golaveraj 1-13).

Una peste alta, în condițiile în care Digi24 a fost, în mod evident, cea mai bună echipă, team-ul Renașterii bănățene se poate lăuda cu cel mai eficient atac! Promitem ca, până la următoarea competiție, să ne reglăm și defensiva…


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns