Dig gonflabil pentru pompierii din Giroc

dig gonflabil

În cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Managementul Situațiilor de Urgență (ADIVEST) și Agenția Regională de Dezvoltare Economică Banat din Zrenjanin derulează un proiect comun dedicat achiziționării de echipamente necesare intervenției în stări de urgență (inundații), precum și dezvoltării în comun a unor sesiuni de pregătire specializate în managementul acestor situații, dedicate profesioniștilor, dar și liderilor comunităților locale.

În cadrul proiectului, a sosit la punctul de lucru al ISU Banat din Giroc un sistem de echipamente format din diguri gonflabile, cu lungimea totală de 500 de metri. Sistemul va fi verificat, testat și abia apoi recepționat.

Digurile mobile gonflabile reprezintă o barieră flexibilă și versatilă de protecție împotriva inundațiilor. Acestea oferă protecție pentru un nivel al apei cuprins, în general, între 30 de centimetri și doi metri, pe o distanță practic nelimitată, în funcție de situația ivită


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns