Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE: A apărut lista mărcilor de apă plată ‘OTRĂVITĂ’

apa plata 1

Jurnaliştii ziarului Libertatea au publicat un articol despre cum sunt trataţi românii de reprezentanţii principalelor firme producătoare de apă plată din România.

Libertatea a verificat 19 sortimente de apă dintr-un supermaket, la Direcția Sanitară Veterinară (DSV) București. Rezultatele sunt dezastruoase: 11 sticle depășesc limita admisă de bacterii prezente în apă, iar 3 dintre ele depăşesc limita admisă de 15 ori.

Testul se referă exclusiv la numărul de bacterii conţinut de un mililitru de apa plată de băut. Pentru a nu exista dubii, testul a fost repetat o dată la temperatura de 22 de grade Celsius, apoi la 37 de grade Celsius, în condiţiile în care la primul test apa nu trebuie să conţină mai mult de 100 de microorganisme (100 ufc/ml), iar la al doilea, standardul este de 20 de microorganisme (20 ufc/ml).

apa-plata

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE: A apărut lista mărcilor de apă plată ‘OTRĂVITĂ’

  1. singura apa „curata” este apa distilata!!! daca bei apa de izvor de munte,sigur are o gramada de „bacterii” dar, si multe minerale…poti bea fara grija,n-ai nici pe naiba!!! o apa fara microorganisme ii o „apa moarta”; n-are nici un dumnezau,doar potoleste setea; nici pt. plante nu-i buna… p.d.-ce dracu-i aia „apa plata” ???!!! aia care nu face valuri?!

  2. Cat or fi platit astia de la primele patru-cinci plasate pentru a avea acest rezultat??? Maine o sa apara alta statistica prin care ultimele clasate vor fi cele mai bune…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *