„Avioane” tehnocrato-liberale

grindeanu 5

Sorin Grindeanu, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, a declarat, într-o conferinţă de presă, că anunţata fuziune dintre aeroporturile Timişoara şi Arad nu este un subiect care să fie făcut „pe repede înainte”. Conform lui Grindeanu, deciziile de acest tip trebuie bazate pe fundamentări economice şi în deplin acord cu legea.

Or, şeful CJT are dubii că în spatele acestei fuziuni anunţate de către ministrul transporturilor, Sorin Buşe, ar exista raţiuni economice şi în deplină conformitate cu legea. Mai mult, Grindeanu suspectează că o fuziune ar avea darul de a ascunde ceea ce s-a întâmplat la aeroportul din Arad, unde s-au investit două milioane de euro, promiţându-se că vor apărea destinaţii noi, precum Verona, Stuttgart sau Bucureşti.

Nimic din toate acestea nu s-a întâmplat, singura acţiune identificată de liderul CJT fiind derularea pe aeroport a unui… festival! „De aceea s-au investit atâţia bani, ca să facem festivaluri?”, se întreabă retoric Grindeanu, care crede că astfel de încercări sunt menite a ascunde ceea ce s-a petrecut la Arad.

Cum o astfel de fuziune a mai fost încercată şi în urmă cu şapte ani, preşedintele CJT este convins că avem de-a face cu acţiuni tipice fostului PDL şi că există suspiciuni de încălcări ale legii, fiind vorba de infracţiuni asimilate faptelor de corupţie.

Pe de altă parte, aeroportul din Timişoara are o situaţie economică stabilă şi nu există motive care să justifice o fuziune făcută în mare grabă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “„Avioane” tehnocrato-liberale

  1. Grindeanu e tot in lumea lui, la fel ca multi altii … in locul lui as fi declarat ca Basescu e de vina! Taranu’ s-a gandit daca sa umple sau nu PNL-ul cu laturi, dar cum nu se stie daca dragostea poate fi iarasi mare (caci s-au mai lins in gura) a dat-o curveste in ograda PDL (!) – cred ca cineva care gandeste rational il priveste cu mila pe acest individ care nu mai stie ce sa faca sa iasa si el putin in evidenta … Pe de alta parte, domanul Grindeanu nu ne spune daca aeroportul din Timisoara este sau nu condus de un alcolist mad by PSD …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *