Dezastru în transportul public din Timişoara

transport timisoara 2

Transportul în comun cu mijloacele Societăţii de Transport Public, fosta RATT, este catastrofal. Cel puţin aşa reiese din părerile exprimate de cei care se deplasează cu tramvaiele, troleibuzele sau autobuzele din Timişoara.

Aceştia au putut evalua condiţiile de călătorie graţie unei aplicaţii mobile, iar rezultatele au fost prezentate de primarul Nicoale Robu într-o conferinţă de presă.

Media notelor acordate de timişorenii care circulă cu vehiculele fostei RATT este 4,78! Robu s-a limitat la a comenta cu o ironie amară rezultatul dezastruos:

„Unii mai fac pe ocoşii. În locul directorului Ioan Goia, eu aş pune capul în pământ”. Nu este singura problemă a şefului STP Timişoara, neacordarea salariilor fiind o altă chestiune delicată care ţine societatea într-o continuă tensiune.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Dezastru în transportul public din Timişoara

 1. Da, jalnic, parcă am fi într-un oraş din Moldova sau Oltenia, nu în Timişoara cea de 5*. Domn’ primar, scapă-te de Goia ăsta, dacă el este problema, şi hai să putem să ne mândrim cu transportul. Mai vrei un mandat de primar, vine şi 2021… turişti mulţi, hai că se poate!

 2. Stai cite 20de minute dupa tranvai si cind vine mai sta si la capat de linie 5-10minute,nu respecta nici un program .Iar cind fugi dupa tranvai pleaca din fata ta..DEZASTRU.

 3. Nici email-ul nu le merge, relații clienti

  Povestesc de două săptămâni ca mi e frică să mai urc in tramvai , dar nu spune nimeni nimic.

  Folosesc portofelul electronic.
  Marti 13 februarie ,am avut surpriza ca atunci cand a venit o doamnă controloare sa imi spuna ca nu am validat, ca aparatele nu ii arata data.
  I am spus ca am validat și mai am 20 lei pe card.
  Susținea că aparatele NU ARATA DATA cand am validat și ea MA POATE DA JOS DIN TRAMVAI !!!
  Ce se poate rezolva in cazuri din astea ? mie nu imi convine sa ma faca de ras prin tramvai. Eu circul corect de pe vremea când era biletul 25 bani .
  Incidentul a fost in data de 13.02.2018 tramvaiul 2 , de culoare neagră cu nr.3474, în jurul orei 13 , între Piața Traian și Piața Badea Cartan.

  MAI FOLOSIM PORTOFELE ELECTRONICE SAU NU ?

  Sau dam bani la RATT și ne umilesc controlorii prin mijloacele de transport ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *