Dezamăgire mare la sediul PNL Timiș

Procentele obținute duminică la scrutinul parlamentar nu au putut decât să-i dezamăgească puternic pe liberalii timișenii prezenți în această seară la sediul de partid, supărarea fiind amplificată și de aflarea scorurilor înregistrate de celelalte partide.

„Cum e și ALDE în Parlament, salut”, comenta un membru de partid cifrele afișate pe ecran. „Asta e, alegătorii nu vor dreapta”, spunea altul.

Dezamăgire este cuvântul care poate defini singur și declarația președintelui PNL Timiș, Nicolae Robu: „Nu sunt foarte multe de spus văzând scorul pe care îl are PNL, dar dacă asta este voința populației, mergem înainte.

Viața continuă și ne vom strădui să facem pe viitor o treabă cât mai bună. Dar va trebui să tragem toate învățămintele de rigoare din ceea ce s-a întâmplat. Pentru că atunci când scorul e de 20 la sută, avem de tras învățăminte.

Și toți cei care fac politică trebuie să învețe din ce s-a întâmplat astăzi!”. Președintele PNL Timiș s-a declarat nemulțumit de prezența scăzută la vot în județ:

„În Timișoara prezența a fost bunicică, dar în județ, surprinzător de slabă. Asta explică și scorul pe care îl vom avea la numărătoarea finală. Și în localitățile unde avem primari PNL, prezența, spre nemulțumirea mea, a fost scăzută”.

Președintele PNL Timiș a mulțumit celor care s-au dus la vot, dar și colegilor săi care au muncit în campanie și candidaților.

Trebuie menționată, în context, prezența, dintre candidați, alături de Nicolae Robu, doar a Lilianei Oneț (Alina Gorghiu fiind, deja, plecată la București), domnii aspiranți la un mandat de parlamentar – cei care au venit la sediu- preferând să stea în birouri sau în sală și să evite ieșirea la declarații.

De altfel, primarul Nicolae Robu a apreciat munca din campanie a doamnei Oneț , declarând că „de când sunt eu în politică nu am văzut un candidat care să muncească așa cum a făcut-o ea”. Liderul timișean a apreciat și efortul depus de doamna Alina Gorghiu, președintele PNL și candidat pe prima poziție la Senat:

„Deși are acasă un copil mic, a fost o prezență activă în campania făcută de noi în județ”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Dezamăgire mare la sediul PNL Timiș

  1. hai sa fim seriosi d-le robu.in timis nu se pot castiga alegeri decat cu banateni autentici nu cu moldoveni si olteni.ei sa candideze la ei in moldova si oltenia sa-i convinga pe aia sa voteze impotriva psd.in timis psd-ul a castgat cu voturile veniturilor .banatenii au stat acasa sau au iesit pe corso la o plimbare .

  2. pai cu LILI ONET … asta habar n-are cum o cheama cu buletinul in mana … prosta de pute … tot asa sa o tineti si numai cu cioflingari d-astia …

Lasă un răspuns