Bucurie ponderată la PSD Timiş

Vremurile în care pesediştii timişeni sărbătoreau cu şampanie şi urale la infinit victoriile în alegeri par să fie doar o amintire.

Deşi exit-poll-urile au anunţat o victorie categorică a PSD, atmosfera de la sediul filialei timişene era, aseară, destul de rezervată.

Nici numărul liderilor prezenţi nu se putea compara cu cel din anii trecuţi, semn că nu se dorea un eveniment de sărbătoare, cel puţin până la rezultatele oficiale.

În aceste coordonate poate fi citită şi declaraţia lui Sorin Grindeanu, preşedintele PSD Timiş, care a îndemnat la seriozitate, decenţă şi responsabilitate:

„Din ce ne arată exit-poll-urile, este o victorie zdrobitoare a PSD, ceea ce mă bucură.

Înseamnă că românii au votat un program serios, realist, care în următorii patru ani va fi pus în practică. Sunt extrem de conştient de responsabilitatea pe care ne-au dat-o românii, o responsabilitate enormă, care trebuie să fie răsplătită printr-o guvernare coerentă, adică exact ceea ce s-a spus în programul de guvernare.

În rest, suntem extrem de atenţi la ceea ce înseamnă numărătoarea paralelă, iar toţi colegii mei sunt implicaţi în acest proces de care suntem foarte încrezători”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Bucurie ponderată la PSD Timiş

  1. pina acu’ 6 luni nimeni nu stia cine e Grindeanu – era un NoName, ZERO barat, multimea vida, etc, si a mai fost si viceprimar si ministru’ … acum dintr-o data a descoperit roata … ba, ma lasati cu papagali d-astia acoperiti de servicii pe la Delpack si prin alte parti – valea la CS …

Lasă un răspuns