Destin tragic! Tatăl a murit într-un teribil accident, iar cei 10 copii ai săi au nevoie de ajutor

O familie din zona de vest a ţării a fost greu încercată de soartă și are nevoie de ajutor cât mai urgent. Tatăl a decedat recent într-un groaznic accident, în urma căruia a fost decapitat, lăsând în urmă 10 copii, dintre care doi sunt la protecția copilului.

Părinți nu au lucrat cu carte de muncă, mama a fost doar casnică și tatăl ajutor lucrător comercial. Venitul în casa era doar din partea tatălui și alocațiile celor 8 copii. Copii familiei Andonie, din comuna arădeană Horia, au nevoie după înmormântare de o casă mai mare unde să locuiască deoarece garsoniera unde trăiesc acum are 35 de metri pătrați și fiica cea mare părăsește sistemul de protecție deoarece are 19 ani și va veni și ea să locuiască cu frații ei. Mama nu știe sa scrie, iar copii din păcate nu au avut acces la educație, scrie newsar.ro.

„De curând iar de curând am făcut un apel umanitar către toți prietenii colegii voluntarii diferiți sponsori și muncitori să renovam întregul apartament de la A la Z. În decursul celor 5 zile, cu 5 muncitori și cu un interval orar de 55 de ore apartamentul a fost pus pe picioare adică: -Schimbat uși, geamuri, cimentat, parchetat, vopsit, cumpărată mobila peste tot și amenajat întregul apartament. Astăzi au un apartament dotat și aranjat la cheie. Problema cea mai mare și gravă este ca familia nu mai poate locui în acest apartament din cauza spațiului foarte mic. Apartamentul dorim să îl lăsăm fetei cea mare și ceilalți 8 copii sa locuiască într-o casa nouă cu bunica și cu mama. Pentru acest lucru am deschis un cont în euro și în lei pe numele mamei, iar până în prezent avem 21 de mii de lei. Am vorbit cu autoritățile locale, presa și câteva primarii să desfășurăm o gamă de acțiuni caritabile în care să strângem 40000 de mii de euro. Primăria din Vladimirescu ne mai pune la dispoziție 10000 de euro și mai avem nevoie de 25000 de euro. Numărul meu de contact este 0755503549”, spune un voluntar cu suflet mare care a ajutat această familie.

Cei care doresc să se implice, îl pot contacta la acest număr: 0755503549 sau pot dona:

Conturile sunt:
Titular:Viorica Onufrei
IBAN: RO892ZBR0000060021004238
Raiffaisen Bank
Cod swiftRZBRROBU
RON

Viorica Onufrei
IBAN: RO62ZBR0000060021004239
Raiffaisen Bank
Cod swift: RZBRROBU
EURO

Articol preluat de pe newsar.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Destin tragic! Tatăl a murit într-un teribil accident, iar cei 10 copii ai săi au nevoie de ajutor

  1. In tara asta daca faci copii fara nici o noima,esti analfabet si nu lucrezi, gasesti pe cineva care sa-ti faca un apartament, apoi o casa, pentru ca tu sa continui sa faci copii pe banda rulanta, fara sa ai un servici si fara sa te apese vreo responsabilitate. Numai in Romania e posibil asa ceva. Imi pare rau pentru copii, ei nu au nici o vina. ” Mostenesc” din obiceiul parintilot: adica nu merg la scoala, nu stiu sa scrie si sa citeasca deci probabil nu vor avea servici, si din pacate probabil vor face si ei 10 copii. E o tragedie care se perpetueaza la infinit in tara asta. Nu zic ca nu au nevoie de casa si ajutor in situatia lor, dar mai normal mi se parea sa ii trimita la scoala (inclusiv pe mama), sa ii invete o meserie sa fie independenti si sa rupa „cercul vicios” in care se afla. Fata cea mare se muta in apartament. Ok, dar cu ce plateste intretinerea? Are servici? Sau facem iar o cheta… intreb si eu? Si inainte sa-mi sara in cap „oamenii cu suflet”, nu sunt insensibil, imi pare rau de ei dar sincer asta nu e solutie, e prelungirea agoniei. Parerea mea!

  2. Educatie, educatie, cultura = ZERO. Vecinul meu este preocupt de facut copii . Educatie zero. Niciodata nu vom vedea rezultate daca nu pornim de la educatie + munca si nu de la intins mana. Copii trebuie urgent LUAATI SI SCOLARIZATI, INFIATI, ETC. Greu sa gandim ca timp de 19 ani cat are prima fiica parinti nu s – au gandit decat la facut copii. Solutia locala o casuta + o vacuta, + pasari + teren minim1 ha, munca , munca si scoala si apoi sa vedeti prosperitate si nu se vor mai gasi altii sa ne categoriseasca ca inumani. E greu stiu ce inseamna sa nu ai un sprijin in viata, dar stiu si ce inseamna nemunca, hotia, unor etnii din preajma noastra. Da doamne sa fie cineva sa – i invete si sa se apuce de trait prin munca si nu prin ajutoare. Sapatamana trecuta O masina a venit pe strada mea si a impartit baloturi de haine, pentru mai multe familii. Invatatura si rugamintea celor ce imparteau prada era : sa veniti la biserica> Iata cine imparte si ce – si doresc voluntarii. Mare pacat ca nu ne putem educa.

Lasă un răspuns