Descoperirie sinistră într-o fântână. Doi morți găsiți în apa din adânc

cadavre fantana

Două cadavre au fost descoperite într-o fântână situată pe un câmp, în apropiere de o stână. Polițiștii au stabilit că este vorba despre doi ciobani, unul de 44 de ani și celălalt de 38 de ani. Descoperirea macabră a avut loc în județul Dolj, în zona localității Ciupercenii Noi.

CITEȘTE ȘI: Alertă meteo de furtuni și ploi torenţiale pentru vestul țării. Cod portocaliu

„La ora 8.40, a venit un apel pe 112 că ar fi vorba de o persoană posibil înecată într-o fântână, în comuna Ciupercenii Noi, sat Smârdan. La locul indicat s-a deplasat Detaşamentul de Pompieri Calafat cu o autospecială. Echipajul de pompieri a constatat că este vorba de o fântână în câmp, aproape de o stâna unde se vedea plutind deasupra o persoană. Diametrul fântânii era de circa un metru. Salvatorii au acționat pentru extragerea victimei din fântână iar, la o verificare atentă și după discuțiile cu proprietarul stânii din zonă, au mai descoperit încă o persoană în fântână. Este vorba despre persoane în vârstă de 44 și 38 ani, ciobani la doua stâne”, a declarat reprezentantul ISU Dolj, conform realitateadecraiova.net

Poliţiştii doljeni au deschis un dosar penal pentru a stabili cum au ajuns în fântâna de pe câmpul din Ciupercenii Noi cadavrele celor doi ciobani.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a declarat că este vorba despre un bărbat din Ciupercenii Noi şi altul din localitatea Obârşia de Câmp, judeţul Mehedinţi.  Pe trupurile bărbaţilor nu există urme de violenţă, deci prima pistă a anchetatorilor ar putea fi sinuciderea sau un accident.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *